Nedeljni horoskop do 12. februara 2024. godine
Svet

February 5, 2024 14:30

By

Nedeljni horoskop do 12. februara: Donošenje važnih odluka će biti ključno za ova dva znaka, Rakovi očekujte bitan poziv

Nedeljni horoskop do 12. februara 2024. godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 12. februara koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Ako niste zadovoljni, menjajte nešto na poslu. Vama to nije problem, uvek ste u akciji. Budite oprezni kada su ugovori i važna dokumenta u pitanju. Nikako ne potpisujte ništa a da predhodno dobro ne pročitate. Emotivno morate biti iskreniji u pokazivanju svojih osobina. Ne izlazite sami, bez voljenje osobe, stvarate sumnju. Svađe vam nisu potrebne. Ako ste sami, sve ide po vašim planovima. Ko vam se dopada taj će biti vaš, nema sumnje. Sreću tražite pored jedne Device koja je domaćinski tip. Nesanica.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 12. februara  pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Poslovno ste uznemireni. Niste očekivali da će vas nedostatak planiranih poslova toliko dovesti do unutrašnjeg nemira. Nije potrebno da se preterano angažujeta ako ste nezaposleni i tražite posao. Sačekajte narednu nedelju. Biće vam bolje od utorka. Ukoliko volite šetnju po velikom šoping molu, tržnom centru, očekujte susret sa zanimljivim Lavom. Istina, neobično mesto za poznanstvo ali čuda se dešavaju. Ako ste u braku partner će vam sigurno tražiti nešto novca da sebe obezbedi dobrom garderobom. Zdravlje vam je dobro.

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Šta će vam više od toga da znate da ste drugima potrebni. Verovatno ćete se baviti poslovima koji traže mentalnu energiju. Iskoristite svoje talente a mnogi nezaposleni Blizanci mogu da očekuju i stalno zaposlenje. Nemate trenutno ideju o boljem odnosu za svoj brak. Mislite da će se stvari same odvijati od sebe najbolje moguće. Ipak morate da stupite u komunikaciju sa partnerom ako želite stabilizaciju. Ukoliko ste sami slobodno vreme provodite sa jednom Vagom koji je vaš dobar prijatelj. Zdravstveno, nestrpljenje vam unosi nemir.

RAK

Horoskopski znak Rak

Inspirisani ste idejom o dobrom poslu ali upali ste u zabludu. Verovatno ste očekivali neka dešavanja i ponude ali to ćete morati da ostavite za vikend ili narednu sedmicu. Rak koji je slobodan može očekivati poziv osobe iz prošlosti. Srećni ste zbog toga jer još uvek imate emocije prema toj osobi. Pazite da dobro procenite šta će se dalje dešavati. Nikako da upadnete u mrežu lažne ljubavi. Ukoliko ste u braku potrudite se da partner vidi i deo vaše ambiciozne ličnosti. Čuvajte grlo.

Nedeljni horoskop donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Smeta vam ukoliko postoje neka limitiranja na poslu koji radite. Nesporazum, prevara karakteristično za narednu nedelju. Budite oprezni. Posebno ste skloni prevarama šefa ili nekog nadređenog lica u okviru firme. Dovoljno ste jaki, inteligenti da izbegnete problem. Slobodan Lav ima susret sa osobom koja ga neće preterano dotaći niti emotivno, niti duhovno. Teško da ćete izbeći telesno zadovoljstvo jer ipak ste vi previše strastveni da vas to zaobiđe. Vi ste jak tip energije, nećete imati većih zdravstvenih problema.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Nije poželjno da se bavite poslovima koji zahtevaju saradnju sa rođacima ili bliskim prijateljima. Oni mogu biti odlični za sebe ali sa vama u kombinaciji mogu da pokažu totalno drugu stranu svoje ličnosti. Zbog toga budite oprezni i mislite na svoje planove i ideje koje svakako imate više od drugih. Dobra saradnja i novac sa osobom iz znaka Bik ili Jarac. Emotivni život vam je podeljen. Želite da budete u vezi ali isto tako i slobodni. Možete imati manju avanturu, posebno ako ste u braku. Potrebno je proveriti hormonski status.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Vage druge i treće dekade mogu biti manje opterećene jer neće imati ni manjak posla, niti manjak novca, što vas čini potpuno egzaltirano. Emotivno ste u vezi sa osobom pored koje se osećate opuštenom. Ukoliko ste u braku vaš partner previše brine o vašim kilogramima i vašem spoljnom izgledu. Vage koje su usamljene ne brinu o svojoj telesnoj težini, njima je važno imati dobre prijatelje koji će ih podržati u svemu i dobro se zabaviti. Zdravstveno ste dobro.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Bićete napeti, razdražljivi. Pridajete važnost drugima i nihovo mišljenje je bitno. Ostanite dosledni sebi, svojim stavovima. Škorpijon svakako mora da se istakne, kako god. Povučenost i pasivno stanje neće dugo trajati. Poslovni plan koji imate morate sprovesti do kraja sedmice. Volite društvo i zabavu. Verovatno ćete tu negde i pronaći vašu drugu idealnu polovinu. Ukoliko ste u braku, vaša druga polovina traži previše pažnje od vas. Imate osećaj da joj ponestaje lične sigurnosti. Obratite pažnju na visok pritisak.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Dinamika, neobuzdanost, višak energije opisuje ovaj znak tokom naredne sedmice. Važno je da se držite već postojećeg dogovora i da ne trošite novac na nešto što vam nije potrebno. Ulažite pametno a ne samo da trošite bez neke mere i reda. Sreda, vam je bitan dan za zaradu. Ukoliko prijateljima koji često dolaze u vaš dom. Strelčevi koji su usamljeni prijaće im kraći put na planinu ili neku dalju inostranu destinaciju. Više sporta.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Definitivno ste ojačali svoj ego i spremni ste za mnoge promene koje vam mogu samo doneti najbolje poslovne zadatke. Uvek ste za kompromis, samo ako je dobra prilika za zaradu. A biće i novca onda kada se najmanje nadate. Ako ste u braku morate nekada da čujete mišljenje partnera. Niste uvek u pravu. Mada vas je teško ubediti da je tako ali to je istina. Ukoliko ste sami, teško vam je da se pokrenete na druženje sa jednim Rakom. Pronađite nekog vatrenijeg partnera, da vam probudi energiju, strast u vama. Ponekad ste hipohondrični.

Nedeljni horoskop do 12. februara za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Tokom nedelje želite neke stvari da završite. Nećete ostaviti za naredni period. Mogućnost dobre zarade imate preko osobe iz znaka Strelac. Dobri ste prijatelji i to će vam olakšati da se organizujete kako želite. Emotivno niste sigurni da li želite da ostanete u braku. Duži period imate probleme, svađe koje nikako da prestanu. Nije vam lako ali isto tako morate da shvatite da i druga stana ima svoja prava. Bolje dane imaju oni koji su u vezi. Brinete o voljenoj osobi ali znate da se udaljite kada postajete naporni jedan drugom. Čuvajte se nerviranja.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Uložićete mnogo napora, energije u ono što radite. Morate da pojačate svoj sistem vrednosti. Ne dozvolite da vas drugi zbune. Znate odlično da se snađete onda kada je najteže. Stoga vam i uspeh predstoji. Emotivno je potrebno da pronađete smisao u vezi u kojoj ste. Ako se loše osećate onda je bolje da se raziđete. Ako ste u braku znate da je ta osoba prava za vas i niste neko ko sumnja u vernost i odanost partnera. Zdravstveno ste često skloni neraspoloženju. Pronađite uzrok.

AUTOR: SVET

IZVOR: Astrolog Darka Cvetković

FOTO: Pexels