Nedeljni horoskop do 18. marta 2024. godine svet portal
Svet

March 11, 2024 14:30

By

Nedeljni horoskop do 18. marta: Period neodlučnosti je iza vas, moguće promene na ljubavnom planu za dva znaka

Nedeljni horoskop do 18. marta 2024. godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 18. marta koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Više snage i energije možete uložiti u poslove koji traže angažman oko ljudi. Finansije bolje od četvrtka, petak ulaganje. Angažujte saradnika. Možete biti pod blokadom. Niste u stanju sve sami da radite. Sigurno će vam pomoći u daljem radu. Velike promene su aktuelne na ljubavnom polju. Prosto ste iznenađeni ponašanjem voljene osobe. Dobar odnos sa partnerom. Više komunikacije. Slobodni imaju susret tajne prirode. Osoba je u braku, nije slobodna, a dopada vam se. Zdravstveno imate glavobolje.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 18. marta pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Sada ste svesni svog znanja, moći. Imate podršku jednog Raka. Morate biti uporniji i istrajniji kada su odluke vezane za nov projekat. Iako imate strah od novog početka, tu vam leži veći izvor novca. Važno je da budete sigurni u sebe. U ljubavi na pomolu su promene, osoba s kojom ste duže u vezi počinje da vam smeta. Želite slobodu ali ne da odete totalno iz te zajednice već da malo sebi date oduška sa strane. Vodite računa o grlu.

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Vaša dela su savršen spoj vaših talenata neverovatne preduzimljivosti. Verujete sebi i svom osećaju. To je najbolje za vašu energiju koja nema mira. Novac vam ide preko Vodolije ili Bika. U ljubavi, pomalo se osećate usamljeni. Pred kraj nedelje možete očekivati promenu koja vam donosi jačanje sistema vrednosti. Poziv iz prošlosti kojem se niste nadali, čini da ponovo imate pozitivno mišljenje o sebi. Ako ste u braku sa Škorpijom onda se okrenite strasti. Ostali Blzanci imaju dobru sedmicu. Čist vazduh vas oporavlja.

RAK

Horoskopski znak Rak

Možete očekivati dobru nedelju. Preokret. Saradnicu su zadovoljni vašom dobrom energijom i to daje pozitivan efekat na rad. Sve izgleda jednostavnije, i sa uspehom nadoknađujete propušteno. Nemate strah i nervozu. Jedan Jarac je pokazao razumevanje za napor koji ulažete. Slobodni Rakovi imaju zanimljiv susret sa Škorpijom ili Ovnom. Oni koji su u braku moraće da menjaju nešto, kako bi poboljšali, sistem zajednice jer nisu u dobrom odnosu sa pertnerom. To nešto neka bude za početak komunikacija sa voljenom osobom. Blaga tenzija dovodi do stomačnih tegoba.

Nedeljni horoskop donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Mnogi ciljevi se mogu ostvariti sada. Počnite sa realizacijom. Pomoć od nekog ko radi duži period sa vama. Odličan period za novac. Teško da ćete imati dan odmora. Saradnik Devica, Strelac, Blizanac su dobra podrška u ovom radu. Ponovo ste zagledani u prošlost, ne dopuštate sebi nove prilike. To je loše za jedan ovakav znak jer ćete biti u prilici da se zatvorite i potpuno sebi preokrenete život ali na loše. Morate da se promenite. Ukoliko ste u braku, vodite računa o novcu, predstoje vam svađe sa partnerom. Bavite se sportom.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Začuđujeće, puni ste energije. Imate odličan susret pred kraj nedelje sa bitnim klijentima. Može doći do dobrog zaključka ugovora i priliva novca. To vas najviše raduje. Nove ideje su vam potrebne. Tu ste ekspert. Ne odustajte lako, kada je u pitanju udvaranje jednog Strelca. Posvetite se toj osobi jer ste na putu da zaista pokrenete nešto novo i dobro u ljubav posle dužeg vremena. Ako ste u braku onda se posvetite partneru i njegovim sugestijama o unapređenju vašeg braka, koje su odlične za vas. Bez tegoba ste.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Precenili ste sebe i svoje mogućnosti. Vratite se realnosti jer posao može trpeti dugoročne posledice. Izađite iz iluzije koja vam ruši realan plan o daljem poslovanju. Krenite ka rešavanju problema. Volite stabilnost ali vam teško pada da se angažujete previše oko nekih stvari koje traže preveliku koncentraciju i predanost. Period neodlučnosti je iza vas, sada znate koga da izaberete za partnera. Verovatno će to biti neko sličan vama, vazdušni znak, opušten i bez prevelikih ambicija. Osim malo nervoze, zdravlje vam je sasvim u redu.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Već duži period se oseća zastoj na mnogim poljima pa i na poslovnom. Zaista se u ovom trenutku borite za svoje mesto pod suncem. Imate saradnika Ovan ili Ribe koji bi bili od pomoći da uradite nešto konstruktivno. Pregovarajte, na tom polju ste odlični. Umorni ste od stalnog objašnjavanja partneru šta se dešava i na koji način ćete rešiti stanje u braku. Osoba sa kojom živite nema previše strpljenja za vas. Ako tražite ljubav, onda ćete je naći u prijateljskim krugovima. Prehlade. Čuvajte više sebe.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Pitate se šta dalje. Svoje stavove iznosite pasivno ali ipak ne odustajete. Mogu iskrsnuti problemi jer sagovornici to ne prihvataju. Ako radite u velikim kompanijama, ti problemi mogu biti još veći. Dobar period za one koji nameravaju da rade privatno. Okrenite se poslovima koji traže dinamiku, komunikaciju sa ljudima. Raspoloženi ste za romatiku, predložite partneru nešto što niste do sada imali. Važni su izazovi. Sigurno ćete izazvati interesovanje. Ukoliko ste sami onda se nadate potajno jednom susretu. Verovatno je to neko ko je zauzet ili je toliko pun sebe da morate da čekate na poziv. Zdravlje vam je odlično.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Ove nedelje spremajte se za vatromet. Saradnja sa znacima planete Merkur, Devica i Blizanci biće bitna i dobra za finansije. Ukoliko planirate poslovni sastanak neka bude pred kraj nedelje. Vaša ideja i kreativnost doći će do izražaja. Jarac u braku ima lošu komunikaciju sa partnerom. Potrebno je da neko prvi pokrene priču. Muški Jarčevi su teži za takvu vrstu zadatka. Žena Jarac neće imati nerava da čeka već će sve sama da preduzme. Slobodni Jarčevi imaju ljubavni sastanak sa Strelcem ili Ribom. Polako se oporavljate posle prehlade. Pazite na ishranu.

Nedeljni horoskop do 18. marta za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Stvarate problem na poslu jer neprihvate tuđu sugestiju. Prilagodite se vašem poslovnom okruženju, kako bi uspostavili dobru poslovnu atmosferu. Ako ste neko ko želi da se bavi poslovima organizacije, tu biste zablistali. Imate sve predispozicije za menadžera. Vama odgovara nemiran ljubavni život. Volite iznanađenje i avanturu. Ali mora se priznati da volite i svađe sa voljenom osobom. To vam podiže adrenalin, nije vam dosadno. Zdravstveno nemate većih problema.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Radite sa puno mašte, kreativnosti ali ne zarađujete mnogo. Pošto ste sanjar nije vam ni važno što ste bez para. Saradnja sa Jarcem će vam dati veliko zadovoljstvo ali i finansije, tako da možete da se opustite i planirate dalje poslove i ulaganja. Ne bi bilo loše da imate nekog ko vas zastupa. Nekog brzog i komunikativnog menadžera. Emotivno i dalje ste u okovima prošlosti. Pustite prošlost tamo gde joj je i mesto. Zdravstveno, problem sa očima.

AUTOR: Svet

IZVOR: Astrolog Darka Cvetković

FOTO: Pexels