aleksandar mitrovic
Svet

15 Novembra, 2021 15:07

Ovo je žena koja je ukrotila HEROJA NACIJE fudbalere Aleksandra Mitrovića!

Na utakmici koju je reprezentacija Srbije odigrala sa Portugalom bilo je i istorijskih momenata, a za jedan je zaslužan Aleksandar Mitrović. Fudbaler londonskog “Fulama” dao je pobedonosni gol vredan Mundijala. Istog časa su se i oni koji ne prate “najvažniju sporednu stvar na svetu” zapitali ko je taj momak, odakle dolazi, od kakvog je materijala sazdan…

Žena koja je ukrotila fudbalere Aleksandra Mitrovića!

Energiju i snagu Mitrović pronalazi u porodici, koju je zasnovao veoma mlad. Kada nije na terenu, sve slobodne trenutke posvećuje supruzi Kristini, sinu Luki i ćerki Nađi.

Porodica je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće kada dolazite sa treninga, utakmice ili putovanja tera me da više i bolje radim. Kada sam postao otac, sve se promenilo iz korena. Odjednom više nisam bio najbitniji ja, već žena i deca. Zato svaki trenutak želim da provedem sa njima – otkriva fudbaler tajnu svog uspeha.

Zanimljivo je i to da je svega nekoliko dana pred svadbu Aleksandar Mitrović igrao utakmicu sa reprezentacijom protiv Azerebejdžana.

Mitrovićeva devojka je tada igrajući kolo proslavila pobedu nad Azerbejdžanom, a za svadbu se saznalo zbog obajvljenog snimka na društvenim mrežama na kom je pisalo „Pripreme za svadbu“. Ono što se takođe nije znalo o ljubavi ovog para, jeste da je Kristina ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju…


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN