Svet

30 Aprila, 2021 22:00

Progovorili Janjuševi roditelji! ODRIČEMO ga se, nećemo Maju u kući, a ni njeno DETE!

Roditelji Marka Janjuševića Janjuša ogorčeni su zbog pomirenja sa Majom Marinković i sada već počinju da veruju u ono što su im komšije govorile sve vreme da mu Maja nešto vrača pa je zato izgubio razum i glavu za njom.

Ona ga je omađijala nekom vradžinom, izgubio je pamet

To su normalni ljudi, domaćini i ne mogu da veruju u šta im se sin upleo. Zgroženi su onim što cela nacija gleda, sramota ih je na ulicu da izađu. Mi smo sigurni da mu je Maja nešto bajala i vračala, čim je zbog nje rasturio porodicu. Oni nikad neće prežaliti što se razveo od Ene, jako je vole, a za unuku Krunu su mnogo vezani. Oni su ostali u kontaktu sa Enom i ne žele da prihvate nikakvu snajku, a kamoli Maju. Oni će ga se odreći ako ostane s njom. Nema šanse da im Maja ikad uđe u kuću, sve ida rodi dete, neće ga prihvatiti. Janjuš dobro zna njihov stav po pitanju Maje, ali očigledno je to njegovo ludilo jače – kaže komšija Markovih roditelja iz Prijepolja za SVET i dodaje:

Šokirani su kako je mogao joj oprosti nakon što je na njegove oči spavala sa onim Čorbom. Ma ljudi su očajni, gledaju kako im sina uništava i psihički i fizički, a on kao da je ostao bez pameti. – zaključio je on za SVET.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET