Povređen Marko Janjušević Janjuš 
Svet

September 19, 2021 17:00

By

Janjuš i Ena se TAJNO VENČALI! Prijatelj otkrio sve DETALJE!

Marko Janjušević Janjuš i njegova bivša-sadašnja supruga Ena tajno su se venčali, kaže za Svet njegov prijatelj i otkriva i razloge za ovaj korak.

Janjuš i Ena se tajno venčali!

Janjušu je najbitnije je da izgradio lep odnos sa Enom, to je bilo neophodno zbog ćerke. On joj je zahvalan što ga nije odvojila od deteta i svi su srećni zbog toga. Mnogo ju je povredio, ali ona je ispala veliki čovek, izdigla se iznad svega i sreću deteta stavila na prvo mesto. Janjuš to nije mogao ni da sanja, sad je voli više nego ikada i shvata da takvu ženu neće naći do kraja života – kaže Janjušev drug za Svet i dodaje:

Pred njegov ulazak u ‘Zadrugu’, on je zamolio da se opet venčaju. Ako ništa, ono zbog ćerke. Ako Ena bude želela da ide sa detetom na odmor da ne mora da iz Šimanovaca čeka Janjušev potpis. Pošto on učestvuje i finansijski i u svakom smislu u odgajanju deteta, nisu potezali ni pitanje alimentacije. Svako vodi svoj život kako hoće, ali oboma je ćerka na prvom mestu. Zato je bolje da su na papiru zajedno. Kad su emocije u pitanju,sačekaće da prođe rijaliti, pa ako Janjus održi obećanje, Ena će videti da li ima emocija i mogu li da nastave dalje kao par. Ali, ako se on bude zaljubio unutra, našao devojku ili ona dečka u spoljnom svetu, ostaće venčani samo zbog dobrobiti deteta – tvrdi Janjušev prijatelj i dodaje da se svi nadaju da ove sezone neće obrukati ni sebe ni porodicu.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ