Scandal

19 Januara, 2022 08:00

RASKRINKAN! „Prihvatio da ima intimne odnose za 13.000 dinara!“

Učesnik „Zadruge 5“ Stefan Mihić po ulasku u rijaliti odmah izazvao lavinu komentara na drušvenim mrežama, što svojom životnom pričom, ali i načinom na koji se ophodi prema zadrugarima. Juče se našao u nezgodnoj situaciji kada je progovorio o veoma škakljivoj temi.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

– Čuo sam da je Aleksandra Nikolić pros*itutka, rekli su mi to i drugari napolju. Ima još devojaka ovde za koje se pričalo da su sumnjivog morala poput Aleksandre, kao što je recimo Sanja – rekao je Stefan, pa se okrenuo ka Grujićevoj.

sanja grujic zadruga 5

Bojan Vuković

– Uh, priča dečko koji je prihvatio da ima odnose za 13.000 dinara sa Irmomoštro mu je odbrusila Sanja, nakon čega je nastala neprijatna tišina.

Lepi Mića je zaštitnik svih pros*itutki u rijalitiju – dobacio je kratko Stefan Karić.

Podsetimo,  ovo nije prvi put da Mihić priča na ovu temu i taj način proziva sve ukućanke „Zadruge“, pre samo četiri dana takođe je prozivao devojke:

– MC Aleks, Mima, Sanja, Aleks, Viki, Nevena, Marijana, Mia, Lorna, Deniz, to je 10, znam da ih je bilo 11… Rekao sam da može da se napravi ženska reprezentacija od pros*itutki… – rekao je Mihić i šokirao zadrugare.

Pročitajte: OVO SU ŽENE ESTRADE KOJE VOLE MLAĐE MUŠKARCE: Jedna je starija od muža 30 godina!

AUTOR: SCANDAL!

IZVOR: Zadruga

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/PRINTSCREEN/YOUTUBE