Svet

January 4, 2023 10:29

By

Dado Polumenta dobio pretnje od bivše supruge: Evo čime je izrevoltirao Selmu

Selma Mekić uputila oštre reči Dadu Polumenti

Kada se pre deset godina pevač Dado Polumenta venčao sa veroučiteljicom, a danas dizajnerkom, Selmom Mekić, javnost je ostala potpuno zatečena jer se sve desilo iznenada. Uz sve to, činilo se da pevač i veroučiteljica vode potpuno različite živote. Dok su se za njegovo ime vezivali poroci, ona je navodno vodila život posvećen Bogu.

Pročitajte: Ovako je nekada Dado Polumenta govorio o Selmi

Instagram

Zbog tih, kako se tada pisalo, nepremostivih razlika njihov brak se i raspao posle samo pet meseci. Njih dvoje posle toga nikada nisu govorili o onome što se desilo, sve do pre nekoliko dana kada je Dado gostovao u emisiji Slavice Đukić Dejanović, kada je bivšu suprugu nazvao svojom velikom greškom.

Iako već deset godina nije pominjala pevača, Selma Mekić se izrevoltirana ovom njegovom izjavom oglasila na svom Fejsbuk profilu:

Pročitajte: Selma Mekić je danas najuticajnija žena u Novom Pazaru, evo i zašto

Selma Mekić

Instagram

– Neka Dada Polumentu neko obavesti da se od Selme Mekić razveo pre skoro deset godina. I da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno po emisijama, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i decom, i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. I ovo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i poslednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje. Ja i on svakako znamo šta je prava istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio znao je koga i kakvu ženu ženi.
Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života. Tako da možda sam i sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiriam, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvek bila vera, kultura, umetnost i istina. Čuvaj se besa strpljiva čoveka Polumenta i pazi ubuduće šta pričaš, jer ti sigurno neću ostati dužna – napisala je Selma Mekić.

Pročitajte: Dado Polumenta – Ja treba da budem u žiriju Zvezda Granda, oni matorci ne razumeju novu muziku

Instagram

Dado Polumenta u braku je sa prelepom Ivonom, sa kojom je dobio dve ćerke, a već godinama sa porodicom živi u Novom Sadu i vodi miran život. A, da je konačno pronašao sreću može se zaključiti po fotgografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM