Svet

29 Aprila, 2021 22:00

Tara RASCOPLA glavu pevaču! BEJZBOLKOM mu u besu DEMORILALA stan!

Tara Simov iza sebe ima više incidenata, tuča i prijava u policiji, ali ni za jedno delo nije odgovarala, jer je u to vreme bila maloletna. Sve svodilo na razgovor sa psihologom. Kako SVET saznaje, ona je sa sedamnaest godina bivšem dečku demolirala  stan, a pre toga mu raskrvalia glavu bejzbol palicom.

Nije krivično odgovarala jer je bila maloletna!

Tara je agresivna od malena, ona prosto ne ume da kontroliše svoj bes. Još kao klinka u osnovnoj školi se tukla, a agresiju je ispoljavala i kasnije. Zabavljala se s tim dečkom par meseci, on je pevao po lokalnim kafićima i nekim privatnim proslavama, a ona je bila previše ljubomorna, stalno mu je pravila scene. Jedno veče našla mu je neke poruke u telefonu, on nije stigao ni da objasni kad je ona zgrabila bejzbolku i krenula da mu lomi stvari po kući, od televizora pa nadalje. Kada je on zaurlao na nju, i njega je opalila po sred glave. Međutim, smirila se kada je videla da krvari, uplašila se i zvala Hitnu pomoć. Na sreću, samo ga je zakačila, nije imao ozbiljne povrede, ali je sutradan prijavio policiji i tražio da joj zabrane prilazaka njemu i njegovom stanu – kaže prijatelj povređenog pevača za SVET i dodaje:

Ona ga je posle zvala i molila da joj oprosti, da se pomire, obećavla da će se promeniti, pravdala tim bipolarnim poremećajem i govorila kako je ona napušteno dete, da joj je majka u zatvoru, otac u drugoj državi i da joj treba njegova zaštita. Međutim, on nije želeo da čuje više za nju. Baš pre neki dan komentarišemo i razmišljamo koliko je nadrljao Ša, tek kad izađe shvatiće sa kim je u vezi.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET