Scandal

24 Novembra, 2020 21:00

Toni ŠALJE Draganu i decu u Kasidol! „U Beču je sve OPASNIJE, morate da se SKLONITE!“

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Toni Bijelić, muž Dragane Mirković, u sve je većoj panici od korone, pa razmišlja da se sa decom i pevačicom spakuje i da svi zajedno odu u Kasidol, Draganino rodno selo!

Ne želi da rizikuje da se bilo kome nešto desi!

Naime, u Beču je ponovo na snazi policijski čas, sve više je zaraženih i uopšte je situacija jako loša, pa Toni neće da rizikuje.

– Toni i Dragana su i dalje u Beču, tamo su im i deca, ali postoji opcija da svi odu u Kasidol. Tamo im je mirnije, nema gužve, pa samim tim nema ni bojazni da će bilo ko zakačiti virus – objašnjava nam izvor i dodaje:

Čak se nakon terorističkog napada u Beču pojavila vest da je Dragana loše psihički i da je jako uznemirena, ali je ona žena objasnila da je s njenim zdravljem, Bogu hvala, sve u redu, ali da je normalno da je uznemirena jer je napad terorista zaista bio jeziv. A što se korone tiče, ona se slaže sa Tonijem. Popričali su i shvatili da je to idealno rešenje, a shvatili su i da bi im porodičan odmor u Kasidolu svima prijao. Okupili bi se sa familijom i svi bi uživali, tako da je ostalo da konačno prelome i da se spakuju i odu. Možda se situacija i smiri u međuvremenu, videćemo, ali svakako razmatraju da se na neko vreme izoluju – završava izvor tabloida SCANDAL!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!