Nestanak Danke Ilić svet portal svet
Svet

March 31, 2024 11:45

By

Tužan Vaskrs u dvorcu Dragane Mirković: Zlato i raskoš na sve strane, a ona sama

Uskrs u domu Dragane Mirković ove godine se drugačije proslavlja

Dragana Mirković je svake godine najradosniji hrišćanski praznik Uskrs provodila u krugu svojih najmilijih u porodičnom domu u Beču, koji je odisao prazničnom atmosferom i mnoštvom uskršnje dekoracije, ali ove godine se ovaj praznik proslavlja drugačije nego ranije.

Uskrs u domu Dragane Mirković svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Uskrs u domu Dragane Mirković proslavlja se bez Tonija

Poznato je da je Dragana veliki vernik te se u njihovom domu svi praznici uvek proslavljaju duplo, s obzirom na to da je njen suprug Toni Bijelić katoličke veroispovesti. I dok je uvek u krugu porodice obeležavala ovaj praznik, ove godine se situacija promenila, s obzirom da je pre svega nekoliko dana objavila da stavlja tačku na brak sa Tonijem Bijelićem nakon 24 godine.

Pročitajte Nju razvod nije slomio – Melina priznala, nikad nije bila emotivno ispunjenija

Dragana i Toni važili su za veoma skladan par, a tokom najveće ljubavi dobili su i dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu. Poznato je da su godinama svi porodično živeli u zamku Ebenfurt, nakon čega su naslednici isti napustili, a nedugo za njima i Toni. Ipak, naslednici su se pre nekoliko meseci vratili u dvorac, kako bi majci pružili podršku.

Uskrs u domu Dragane Mirković svet novine svet portal

Instagram printscreen

“Nikad nisam imala probleme s decom. Moja deca se mene ne stide. Majka je za decu neka vrsta svetinje”, rekla je Dragana jednom prilikom.

Iako se Uskrs u domu Dragane Mirković ove godine proslavlja bez Tonija, sigurni smo da se pevačica kao i svake godine potrudila oko uskršnje dekoracije, a s obzirom da njena deca obožavaju praznike, verujemo da se potrudila da im ugodi i ispuni sve želje.

Uprkos činjenici da prolazi kroz težak životni period, Dragana se trudi da pronađe snagu, najbližiji joj pružaju veliku podršku, a ona je na svom Instagram profilu svim pripadnicima katoličke veroispovesti čestitala praznik uz set njenih fotografija iz svog dvorca Ebenfurt u Austriji.

Uskrs u domu Dragane Mirković svet novine svet portal

Instagram prinscreen

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram