scandal

29 Maja, 2019 16:30

Uroš Ćertić dobio ulogu u seriji „Dosije iks“: On će staviti lisice na ruke čuvenoj Skali!


Naš kaskader Uroš Ćertić tumačiće ulogu opasng Rusa koji privodi čuvenu Skali.

U svoju filmsku biografiju kaskader i glumac Uroš Ćertić upisao je i rad na megapopularnom projektu, seriji “Dosije X”.

Za potrebe snimanja kaskader je išao i na časove usavršavanja ruskog jezika jer osim pokazivanja veština koje su mu prvenstveno i obezbedile učešće u seriji, morao je da komunicira sa glavnom glumicom Džilijan Anderson na tečnom ruskom jeziku.

– Ova uloga mi je posebno draga zbog toga što sam kao mali dečak gledao “Dosije X” sa velikim uzbuđenjem i ne sanjajući da ću jednog dana uzeti učešće u njoj. Velika je čast biti rame uz rame sa Molderom i Skali, koji izazivaju pomamu gde god se pojave na zemaljskoj kugli. Moja uloga nije velika, ali je upečatljiva – kaže Uroš za Blic.

– Glumim ruskog specijalca, pričam na ruskom jeziku dok hapsim Skali. Posle toga me Molder (Dejvid Duhovni) i ona razoružavaju i beže iz kuće. Sa drugim specijalcima ja pucam u njihovom pravcu. Takođe, radim i više svojih kaskada u drugim delovima serije – otkriva Uroš za Blic.

Inače, serijal “Dosijea X” u kojoj Srbin učestvuje je planiran kao poslednja sezona snimana posle petnaest godina pauze. Iako je Uroš ostvario lep odnos sa kompletnom ekipom sa kojom snimao u prestižnom filmskom studiju u Kanadi, kao i sa glavnim glumcima, on nije zabeležio nijednu zajedničku fotografiju jer je po pravilima velikih filmskih produkcija to zabranjeno na setu.

https://svet-scandal.rs/vesti/sokantno-bivsi-ucesnik-zadruge-pao-na-automobil/

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević