scandal

March 15, 2020 16:00

By

Oglasio se psihijatar: Luna će opet završiti na antidepresivima zbog Miljkovića?!

Luna Đogani i Marko Miljković sve se češće svađaju u rijalitiju, pa je njeno psihičko stanje već poljuljano, a kako objašnjava jedan psihijatar za SCANDAL!, ukoliko se ne smire, Luna je na dobrom putu da opet završi na antidepresivima!

– Luna je jako emotivna i hipersenzitivna, a Marko ne odustaje od svojih stavova i principa! Sa jedne strane, njoj prija muškarac kakav je on jer je stariji i zreliji i samim tim je u nekim situacijama dobro usmerava, međutim, kada ona oseti da joj Marko ne poklanja dovoljno pažnje, nastaje haos u njenom srcu – objašnjava psihijatar i dodaje:

Posle toliko godina istina o vezi Rade Manojlović i Milana Stankovića ugledala svetlost dana! Ko je koga varao?!

Ovo niko nije očekivao – Kija čestitala Luni rođedan! Pa žestoko isprozivala Anu Korać i Taru Simov!

Dara Bubamara raspalila maštu muškarcima! Šetala po hrvatskom primorju bez brushaltera – Instagram gori! (FOTO)

– I sama Luna je u više navrata rekla za sebe da je razmažena i da joj treba puno pažnje, koju joj Marko daje, ali on ne pristaje na njene svakodnevne ispade i tu dolazi do svađa, suza i rasprava – objašnjava psihijatar za SCANDAL! i dodaje:

– Marko tvrdi da je voli, ali onda mora da je prihvati takvu kakva je! Ona je, kako ste mi objasnili, primetila da se on baš zbližio s tom Jelenom Pešić. Iako oboje ističu da su samo prijatelji, zaljubljena žena koja voli ne može to tek tako da prihvati i prosto je normalno da Luna ima ljubomorne ispade. Marko pak to neće da trpi, čak je i Luninom ocu rekao da mu ne pada na pamet da popusti, zbog čega Luna sve više pati i puca. Ona se sve više priseća i svog stanja u periodu između Zadruge jedan i dva kada je bila u dubokoj depresiji zbog Slobe Radanovića, a to nikako nije dobro. Ako Marko ne popusti i ne sredi odnose s njom, plašim se da će se scenario ponoviti i da će Luna ponovo potražiti pomoć svog psihijatra, a ne bi me čudilo ni ako opet završi na antidepresivima. Ljubomora je jača od nje jer ludo voli, a Marko je tvrdoglav. On mora nju da umiri i da joj se maksimalno posveti jer zbog njega puca. Prosto, sve i da je u pravu, on sada ne sme da tera mak na konac jer će je tako izludeti – zaključio je psihijatar.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen