scandal

June 1, 2020 17:00

By

SCANDAL otkriva! ISTINA O BRAKU Saše Popovića i Suzane Jovanović!

Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović su uvek u fokusu i pod lupom medija! Ali što se toga tiče, oni nemaju potrebe niti da se žale, niti da strepe šta će ko objaviti po tabloidima jer gledaju svoja posla i izbegavaju skandale!

PRVA KOMŠINICA OTKRIVA: “NIJE BAŠ SVE KAO ŠTO IZGLEDA!”

Međutim, ko će bolje znati kakvo je pravo stanje u jednoj porodici od prvih komšija! S tim u vezi, ekipa SCANDALA! imala je priliku da porazgovara sa prvom komšinicom porodice Popović, pa smo saznali sve sočne detalje! U pitanju je, inače, komšinica koju deli samo visoka ograda od Saleta, Suze i njhove dece, tačnije od njihovog dvorišta, pa je imala štošta da nam kaže!

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! KONAČNO: KARLEUŠA OTKRILA SVE POSLE PRIČA O RAZVODU! KAKO JE LUNA OSTALA BEZ SVADBE I GASTOZOVE BEBE! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Gastoz NIJE JEDINI! “Luna je VARALA Marka i sa mnom!” SCANDAL! otkriva TREĆEG!

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Bekvalac ne može da SAVLADA ćerku! Traži POMOĆ od DAČE!

– Duša me boli kad vidim kako napadaju Popovića, a od njega nema boljeg i vrednijeg čoveka! Kažu mnogi da samo na biznis misli i da su mu samo Zvezde Granda u glavi, a da Suzanu zapostavlja – započinje izvor za SCANDAL! dodaje:
– E pa, to nije istina! Ja živim odmah do njihove kuće, prve smo komšije godinama, pa samim tim i znam pravu istinu – priča za SCANDAL! komšinica porodice Popović sa Bežanisjke kose i nastavlja sa konkretnim detaljima:

– Čujem i čitam po novinama da Saleta samo pare zanimaju, te da je Suzanu zapostavo… Kažu, preči mu žiri nego porodica. Od kada je prošlo vanredno stanje, on po ceo dan radi i osmišlja novu strategiju za svoj šou-biznis! Po ceo dan je na snimanju, tek uveče dođe kući, nešto malo pojede i padne u krevet mrtav umoran. Nekad se i ne sretne sa Suzom, jer ona žena uveliko spava, pa je retko zatekne budnu. Na kraju krajeva, i ona je žena ozbiljna i vredna, posvećena deci i kući… Svi znamo da se svesno odrekla karijere zarad ljubavi prema Saletu. Logično je da se i ona umara, Na njoj su sve obaveze oko velelepne vile… I da vam kažem nešto, šta god i kod god priča da se Sale udaljio od Suze, mogu samo da kažem da lupeta. On gine za njom i umire od prvog dana kada ju je zavoleo! Jedini cilj mu je da svaki slobodan minut provedu zajedno. Evo, baš je sam izjavio kako je uživao tokom izolacije jer je mogao da se posveti samo Suzani! Po ceo dan njih dvoje su uživali u njihovom dvorištu kao neki tinejdžeri. Veseli, bezbrižni i zaljubljeni. Kupali se na bazenu i sunčali… I to im je baš dobro došlo, da se konačno opuste u rođenoj kući! Čula sam jedan dan kako Sale svira na harmonici. Samo za Suzanu. I to posle 25 godina pauze. Čak je i na klaviru ponešto izveo! Ma, romantik u duši, i onda kako da se ne nerviram kad vidim šta sve pišu o njima, a oni ljudi na mestu! Istina je da se Suza, draga moja komšinica, uopšte ne oseća zapostavljeno. A na kraju krajeva, on je čovek biznismen i mora da radi, ali čim završi sa poslom, dođe pravo kući! Nije on skitao ni pre braka, a kamoli sada. Kad dođe vreme za odmor, Sale dohvati suza za ruku, pa tri meseca proveru zajedno u Opatiji i to u luks kući koju su oni kupili. Ma, ne odvaja se od nje, pa koji još biznismen tako drži ženu kao malo vode na dlanu? Pa, ja znam sve te detalje, živim ovde 20 godina i mogu s pravom da kažem da je Saša najbolji muž, otac, ali i komšija – objašnjava izvor za SCANDAL!.

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL