scandal

March 26, 2020 18:00

By

VESNA ZMIJANAC U OPASNOSTI! Hteli da je UBIJU zbog političara!

Bliska rođaka Vesne Zmijanac kaže da je pevačica bila u životnoj opasnosti jer je bila u vezi sa jednim čovekom koji se nekad bavio politikom!

Toni i deca preklinju Draganu: NEMOJ DA IDEŠ NA TURNEJU, PLAŠIMO SE KORONE!

Miljana i Zola se BAHANALIŠU u luksuzu! Palo i brisanje nosa novčanicom od 500 evra!

ĐORĐE DAVID HITNO PREBAČEN U BOLNICU ZBOG UPALE PLUĆA! Testirao se na korona virus, a REZULTATI…

Vesna Zmijanac nije ni slutila da će je ovo snaći!

Naime, kako kaže rođaka, Vesna je znala mnoge tajne i poverljive informacije koje su bile od značaja tokom devedesetih i zato joj je život visio o koncu!

– Vesnu su ranije, kad je bila u vezi sa tim čovekom iz politike, hteli da ubiju! On se više ne bavi politikom, niti ona ima veze sa njim, ali bojim se da je ona i dalje u opasnosti! Zna mnoge tajne i skrivene informacije i zbog toga uvek mora da bude na oprezu. Nisu to naivne stvari – objašnjava  za SCANDAL! rođaka i dodaje:

– Svašta je ona videla i čula, a i to su bila ona teška vremena, početak devedesetih. Mnogo sam se plašila tada za nju, a i sada se plašim, nikad ne znaš gde đavo spava, nije to za igranje. Bogu hvala, ona je sada srećna, ima unuku, ćerku, zeta, porodicu, ali verujte mi, bila je u opasnosti, a verujem da je i sada – završava rođaka, a Vesna je nedavno i sama otkrila da je često pevala političarima, te da su joj se mnogi i udvarali. Čak i Slobodan Milošević, kao i Milorad Vučelić!

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vućićević