svet

February 22, 2016 10:08

By

Zorica Marković u problemu: Saradnici su mi ukrali 20.000 evra!

zorica-markovic (1)
Zorica Marković nekoliko dana pred ulazak na Farmu požalila se prijateljima da su je saradnici, protiv kojih je podnela krivičnu prijavu, zavrnuli za 20.000 evra.

Pevačica je nedavno rešila da otvori novu kafanu u Beogradu u kojoj će ona biti jedini vlasnik. Kada je našla idealan prostor, ljudima koje je angažovala da obave radove iskeširala je novac koji su tražili da bi počeli sa poslom, međutim, oni joj se više nisu javili.

“Kada je ugovorila posao sa saradnicima, dala im je pare za materijal i ostale stvari koje su potrebne. Nisu mogli istog trenutka da započnu sa radovima, međutim, nakon nekoliko dana nisu se javljali Zorici na telefon kada ih je zvala. Baš se razbesnela. Htela je da ih nađe i prebije, ali brzo je spustila loptu. Pozvala je svog advokata i objasnila mu kako stoje stvari”, rekao je izvor kom se Markovićeva požalila.

Zorica je pred ulazak na Farmu potvrdila ova saznanja.

“Tačno je da mi neki ljudi duguju 20.000 evra i dobiće tužbu za to. To je sve što mogu da kažem. Naglašavam da će kafana raditi najbolje u gradu, iako su me ovi zavrnuli”, rekla je Zorica.

IZVOR: kurir.rs

FOTO: ivan vučićević