Bizaran trend zavladao estradom 
Svet

8 Maja, 2022 14:30

Bahato ponašanje mu došlo glave! Komšije Darka Lazića žestoko osudile pevača: Sreća da nikoga nije ubio

Komšije Darka Lazića su nakon velikog skandala koji je duboko potresao domaću javnost rešile da progovore i otkriju pravu istinu o folkeru.

Komšije Darka Lazića više neće da ćute

– Darko ima dobru dušu, ali ludu glavu. Sve bi dao za prijatelje i porodicu, da ga pozovete u pola noći bi vam pomogao ali za sebe je loš. Uhvatio se lošeg društva i tu više nema pomoći. Mislili smo da će ga opametiti saobraćajka u kojoj je uništio svoje zdravlje. Pa on još šepa i to mu nije dovoljna opomena. Svi smo se molili za njega dok je bio u komi, delovalo je da će ga to vratiti na pravi put ali uzalud, kaže za Objektiv jedan stariji meštanin i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

– Žao mi je Branke, svašta je sa njim preživela. Oplakala ga je tada kada je bio u komi i sada joj opet zadaje muke. Njoj bi svanulo da ga strpaju u zatvor da ne razmišlja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Komšija Dragan tvrdi da je Darko bio fin i pristojan mladić dok ga slava i novac nisu udarili u glavu.

– On je oduvek bio srčan i dobar momak, mislim da je i danas ali da ga je ponela popularnost. Kada se takmičio u Zvezdama Granda svi smo navijali za njega. Družio se sa nama i nije glumatarao zvezdu. Onda je došao novac i sve se promenio. Kola je uvek voleo, čim je položio jurcao je ulicama kao sumanut. Ali kada u to upletete još alkohol i drogu onda dođe do kuršlusa. Sreća da do sada nikoga nije ubio jer ovde po mestu nema ni trotoara, a i ulična rasveta je slaba. Branka je molila da motor proda i mislim da više ne seda na njega, ali džaba kada divlja autom – tvrdi komšija Dragan za pomenuti medij.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: Rajko Ristić