scandal

December 26, 2018 15:00

By

BILE SU SA ISTIM MUŠKARCEM Muž naše glumice je godinama bio u vezi sa Slobodom Mićalović, a onda se sve preokrenulo


Glumica Milena Vasić i reditelj Jug Radivojević već godinama su u skladnom braku, a njihova ljubavna priča počela je još u mladosti. Ipak, putevi su im se u jednom trenutku razdvojili.

https://www.instagram.com/p/BPaJb0Fj6Oh/?utm_source=ig_embed

Milena i Jug bili su u vezi tokom mlađih dana, ali su u jednom trenutku odlučili da se rastanu. Nakon toga, on se oženio, a ona se udala i oboje su u brakovima dobili decu – Milena sina Nikolu i ćerku Lanu, a Jug naslednika Vuka.

https://www.instagram.com/p/BTPKMLIB5ZR/?utm_source=ig_embed

Detalj koji je javnost zaboravila jeste da je pre nego što je ponovo stupio u vezu sa Milenom Jug nekoliko godina bio u ozbiljnoj vezi sa Slobodom Mićalović.

– Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima – rekao je reditelj jednom prilikom.

https://svet-scandal.rs/vesti/jelena-tomasevic-objavila-spot-za-novu-pesmu-a-ova-glumica-nasla-se-u-glavnoj-ulozi/

AUTOR: scandal!

FOTO: instagram