Top muškarci prema Cecinom mišljenju svet novine svet portal
Svet

April 11, 2024 15:00

By

Tek sad se saznalo da je ON bio Cecin dečko: Ražnatovićka sve potvrdila uz reči da je ne zanima šta će selo da kaže

Bivši dečko Cece Ražnatović bio je stranac

Folk diva Ceca Ražnatović bila je gošća u emisiji “Ako progovorim” kod Goce Tržan, gde je otkrila do sada neke nepoznate detalje iz svog privatnog života. Tako smo saznali i da je bivši dečko Cece Ražnatović bio stranac.

Bivši dečko Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

S obzirom na to da smo mislili da o Ceci i njenim ljubavima znamo skoro pa sve, ova informacija je bila iznenađujuća i za medije.  Pevačica je u pomenutoj emisiji otkrila da voli naše muškarce i naš mentalitet, te da u budućnosti ne bi mogla da bude sa strancima.

Pročitajte Ceca više neće da ćuti Željkovoj deci – Ovo je njen odgovor na njihove tužbe i prozivanja po medijima

– Ne mogu ja to. Ja volim naše muškarce. Stvarno najviše volim naše muškarce i nekako mi najviše prija naš mentalitet. Imala sam prilike da budem i sa strancima, ali ne razume te on kad ga oteraš tamo gde ne treba. Ovaj naš te razume i kad mu kažeš: “Hajde, bre!” – istakla je uz široki osmeh na licu Svetlana u emisiji “Ako progovorim”.

Bivši dečko Cece Ražnatović svet portal svet

Photo: M.M./ATAImages

– Šalim se, ali ljubav je zaista pokretač. Svi mi zablistamo kada smo zaljubljeni. Prosto to je negde u prirodi čoveka, i muškarca i žene. Ali ne po svaku cenu. Ja, na primer, nisam žena koja će zarad nečega da nešto toleriše, a da se gušim u tome “sela radi”. Ja bih pre otišla dostojanstveno i da imam svoju slobodu i mir nego da brinem šta će selo da kaže i da li će da me osudi – dodala je Ražnatovićka.

Bivši dečko Cece Ražnatović postajao bi svaki kada bi njoj prestajalo da bude lepo

Folk diva je istakla da nikada ne bi ostajala u vezi koja joj ne prija samo “zarad sela”.

– Baš me briga iskreno šta će selo da kaže. Važna mi je samo moja sreća – zaključila je Ceca, uz napomenu da joj je teško da pronađe muškarca koji može da je oduševi budući da je navikla da sve radi sama, bez ičije pomoći, dok, sa druge strane, ne može da je impresionira ni novcem jer sama zarađuje svoj.

Bivši dečko Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Goca je upitala Cecu smatra li da je fatlna žena, a ona joj je dala interesantan odgovor.

– Da li sam fatalna žena? Pa, ne znam, što fatalna, da li me lako zaboravljaju? Nikad me ne zaboravljaju – rekla je Ceca.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Televizija K1, Puls

FOTO: ATA IMAGES