Svet

19 Maja, 2021 22:00

Brendon otkriva: „Misica je a sva u OJEDIMA, jako smrdi, a ni Janjuš se NE KUPA”

Branislav Radonjić Brendon tvrdi da se Stefan Karić folira i da je u vezi sa Jovanom Ljubisavljević samo kako bi opravdao svoj honorar i učešće u rijalitiju, a ovaj par ujedno smatra najnegativnijim u Beloj kući.

Brendon opleo po zadrugarima!

Karić je na silu, sa misicom Jovanom. Stefanu se ona ne dopada. On ne zna da glumi, peva, igra, nego da bude u vezi. Izražava se katastrofa, neobrazovan je, a njegov drug kaže da pare nije imao pre Zadruge, roleks kojim se ponosio, je pozajmio. Seljački mi je to kićenje tuđim perjem i luksuznom kućom sa bazenom, koja je u vlasništvo njegove maćehe. Stefan je starletan koji glumi ljubav za novac – priča Branislav Radonjić Brendon za Svet i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

On Jovanu prezire. Ona je histerična, šizofrena, ima napade anksioznosti, abnormalno se znoji. Jovana ima najružniju kožu koju sam ikada imao. Noge su joj u krastama i uraslim dlakama koje ona puderiše pa izgleda kao mumija. Jako se oseća na znoj, pa uveče, kako bi smrad maskirala, stavlja parfem koji guši. Njene prepone su u ojedima, pa se zato svaki dan zaprašuje talkom – tvrdi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Brendon se dotakao i Maje i Janjuša:

Ja sam se poigravao sa njima, pravio sam gej sliku koja nema veze sa istinom. Poenta je bila da iritiram učesnike i šokiram gledaoce. Janjuš je glumio normalu dok ga nisam spojio sa Majom jer mi je ultra zabavno kako ga ona trpa i urniše. On je prestao da vodi računa o ličnoj higijeni. Njegove noge su u gljivicama, pete, prsti. Smrdi mu iz usta, ne kupa se, peruta mu se koža na licu pa mi je postalo neprijatno i da sedim pored njega, a kamoli li da ga grlim i izvodim performans. Janjuš je podmukao, to sa Majom radi kako bi opravdao honorar koji je dobio. Maja mi je ispričala da je u spoljnom svetu on sve proćerdao, pa u rijalitiju grize za kadrom i honorarom. Janjuš izgleda kao june kog Maja trpa dildom, kao da ona njega jebe a ne on nju. Emotivno je masakrira, podmuklo i smišljeno – zaključio je Brendon za Svet.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ