dejan i dalila dragojevic
Star

30 Novembra, 2021 20:00

Ispovest Dalilinog oca! „Ona je MRTVA za mene! Ako Caru rodi DETE, to neće biti moje unuče!”

Dalilin otac Huso Mujić besan je zbog ćerkine veze sa Carom i smatra da je zaslužila sve uvrede, pa čak i kad je nazivaju kurvom. Ekskluzivno za Star, Huso objašnjava da za ćerku više neće da čuje, te da ga ne zanima čak ni ako ostane trudna sa Carem i rodi mu decu.

Bolna ispovest Dalilinog oca!

Imam svašta da kažem Dejanu, ali i Dalili, čekam da mi daju taj poziv. Nikada u životu neću da podržim Dalilu i Cara, nikada, ja samo Dejana podržavam. Sramota je ovo što radi taj seks da gleda narod, to je sve na televiziji. Neka zatrudni ako to hoće, neka rodi stotinu dece, to me ne zanima uopšte. Kao da nema nijedno, isto bi mi bilo. Ja vam kažem, nikada neću da prihvatim njih dvoje, niti da od njih imam unučiće”, priča Dalilin tata Huso koji dodaje: “Poslao sam Dekiju neke stvari, kupio sam mu jaknu, trenerku, opet ću mu kupiti i poslati još. Dalili nisam slao ništa, njoj mogu da pošaljem samo crvenu jabuku, da stavi onom u usta, kao što je Dejan i rekao. Car nju hoće da iskoristi finansijski, kao Zola Miljanu, pa ona kuka, plače, tako će biti i ovde. To tako ide kod muškaraca koji žive od žena i neće da rade. Znam da je Car bio na jaslama tu u Beogradu, da mu davali stan i hranu, Maja ga isto izdržavala. Udarao žene, zato ne sme da se vrati u Hrvatsku. Ne gleda on koga tuče, tako da ne znam šta Dalila očekuje. Njemu kad padne mrak, on je na velikim drogama, pijan i slično, to ne može neko ko je u normalnom stanju. Ona je imala zlato pored sebe, a nije umela da čuva – kaže Huso za Star i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

Ružno je kako ona napada Dekija, a ni kriv, ni dužan, ona njega maltretira. Dalila mi ne deluje kao da se zaljubila, ne znam ja šta se sa njom desilo. Maja je rekla da će da umeša prste, trebalo bi, mislim da ta ljubav nije prestala između Maje i Cara. Pet godina je imala savršen brak, ona sad laže kad kaže da nije tako, ona nije dala da se za Dejana kaže ružno slovo a sad se pere. Plac i kuća se vode na mene, i ja sam razgovarao sa advokatom, mogu da dele na pola, ili Dejanu da prepišem sve, pa on neka odluči kako će. Da li će da joj da da živi tu, ili će da proda, kako god bude hteo – objašnjava Dalilin tata i kaže da je bio u sličnoj situaciji kao što je sada Dejan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Bio sam u situaciji kao Deki, znam koliko pati, ja sam Dalilinu majku voleo, a ona nije htela da se vrati. Nije mi radila kao sad ovo Dalila što radi, ali sam mnogo patio. Do kraja života ima da podržavam Dejana, a Dalila će da vidi šta je izgubila – završava Huso za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ