dalila
Svet

3 Novembra, 2021 18:30

Dalilina polusestra šokirala priznanjem: „Majka mi je UMRLA na porođaju, maćeha me smestila u DOM”

Dalila Dragojević je u „Zadruzi 5” javno prevarila svog muža Dejana Dragojevića, a detalji iz njenog privatnog života ne prestaju da šokiraju javnost. Naime, dok je bila u rijaliti programu „Parovi” isplivala je informacija da ima polusestru po ocu koju je Dalilina majka strpala u dom.

Dalilina polusestra šokirala priznanjem!

Nikada im neću oprostiti što su me dali u dom. Svi su mrtvi za mene, neću oprostiti Emini što me je poslala u dom, prošla sam kroz pakao. Dalila je mogla da me nađe da je htela – izjavila je zadrugarkina polusestra navodno, a njena izjava je tada pročitana u emisiji uživo, a Dalilina reakcija je bila burna:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Moja majka je nije poslala u dom, iz doma je usvojila baka koja je Švabica. Njena pokojna majka je iz Bosne. Nije sve tako kao što se priča – kroz suze je pričala rijaliti-takmičarka, da bi kasnije tadašnjem dečku, a sadašnjem prevarenom suprugu priznala:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Kažu da smo iste. Ima jedna slika, otac nas drži ja mislim. Ona je bila mala, mama se brinula o njoj. Jedna osoba iz moje porodice je uzela i odvela je, mama nije mogla da se bori sa njom jer je bliska sa mojim ocem. Porodica nije volela moju majku jer je ona uvek imala svoj stil. Ona se uvek lepo oblačila, a ove snajke su bile zamotane. Znala sam da mi je sestra promenila ime. Ta žena je bila prva ljubav mog oca, ona je umrla na porođaju. Majka mi je pričala da nikada nije preboleo tu ženu. On mi je ispričao, ta žena je bila pevačica. Moja sestra je volela moju mamu. Ne mogu da verujem šta se dešava – govorila je Dragojevićka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Ja sam osoba koja je prošla kroz pakao zbog odluke mog biološkog oca i maćehe da me smeste u dom za nezbrinutu decu! Bole me laži koje se izjavljuju, a pritom se pominjem i ja. Tačno je sve što je Dalila izjavila da mi je majka umrla na porođaju i da sam završila u domu za nezbrinutu decu, međutim, nije tačno da njenu majku Eminu to boli ceo život jer ona je ta koja nije želela da se brine o meni i kojoj sam bila smetnja i teret! Iako sam biološkog oca imala sve vreme, a imam ga i sada, završila sam kao usvojeno dete. Tvrdim i stojim iza toga da je to što se odigralo sa mnom razlog zbog kog se moj otac razveo od Emine, a kasnije je utehu pokušao da pronađe u veri. Poslednjih godina odlično živim, pronašla sam svoj mir, Nemačka mi pruža sve, ali nemiri iz prošlosti i sve što sam doživela u domu, nikada me neće napustiti. Dalila je mogla da me kontaktira da je htela – izjavila je navodno Dalilina polusestra pre četiri godine uz insistiranje da se njen identitet ne otkriva, piše Srbija Danas.

FOTO: RAJKO RISTIĆ