Sukob Karleuše i Edite svet novine svet portal
Svet

March 17, 2023 17:00

By

Edita, ne treba ti ovo u životu… Novo lice pevačice šokiralo, pogledajte kako sada izgleda FOTO

Izgled Edite Aradinović šokirao javnost 

Pevačica Edita Aradinović svojom najnovijom objavom na Instagramu privukla je veliku pažnju javnosti, a komentari ne prestaju da se nižu.

Pročitajte: Edita Aradinović hitno operisana – Lekari su učinili sve što je u njihovoj moći

Operisana Edita Aradinović

Ata images

Naime, ona je pozirala u opuštenom izdanju, a mnogi su odmah primetili da pevačica izgleda čudno na slici i da joj fale obrve.

– Ode jedna dođu dve – napisala je Edita aludirajući na svoje obrve, koje je rešila da prefarba u skroz svetlu nijansu, te sada deluje kao da ih ni nema.

Pročitajte: Dečko iz snova – Edita Aradinović priznala da je našla ozbiljnog frajera – Ovo je moj budući muž

Edita Aradinovic

Rajko Ristić

Slike su masovno počele da se dele na društvenim mrežama, a ovaj njen potez nije naišao na simpatije fanova, koji su upoređivali njen izgled nekad i sad.

Šta joj se desilo sa glavom”, “Edita ne treba ti ovo u životu”, “Bila je prirodno lepa, sada ima neki čudan stil, promenila se” – bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na račun pevačicinog novog izdanja.

Pročitajte: Srce se raspada i krvari – Editu i Indi Aradinović pogodila strašna tragedija, imao je samo 21

Podsetimo, Edita Aradinović i njena sestra Indira Aradinović Indi nedavno su se našle u centru skandala, kada su se potuke nasred ulice i šokirale sve.

Nepoznati muškarac pokušao je da ih razdvoji, a onda je došla i njihova majka koja je ugurala Editu u kuću, a Indi je ostala u automobilu.

AUTOR: Svet

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images