svet

June 10, 2018 10:52

By

KAKO ĆEŠ DA JE ŠUTNEŠ? ŠTO BEZBOLNIJE! Ovo su Sloba i Kija pričali u hotelu, Luna ostala u šoku! (VIDEO)

Kristina Kockar i Slobodan Radanović su tokom prethodne večeri upustili u priču o razvodu i zbog toga ušli u konflikt.

Njihova rasprava se otrgla kontroli i sve je kulminiralo žestokom raspravom dvoje još uvek zakonitih supružnika.

Kija je odlučila da uprkos tome što Sloba tvrdi da laže i manipuliše, ispriča šta se sve dešavalo dok su bili sami u hotelu, a ove detalje do sada nije ispričala.

“Sloba je otkrio da oseća emocije prema Luni, ali da želi da obnovi sa mnom vezu. Ja sam ga onda ovim rečima pitala: “Kako ćeš da je šutneš?”, na šta je on meni odogovorio: “Što bezbolnije”. Rekla sam mu da će ga narod osuditi zbog toga”, rekla je Kockareva za početak, a onda se Sloba iznervirao i počeo da demantuje njene reči.

Luna je samo posmatrala ovu situaciju i nije mogla da veruje šta čuje.

“Ja kažem da su oni stvoreni jedno za drugo. To se zove bolest”, govorila je Luna sebi u bradu.

“Priznao mi je i da me gledao sve vreme dok je trajao film, koji nam je pušten jednom prilikom”, izjavila je Kija, a Luna se nadovezala da je pevač tada još bio sa njom u vezi.

“Zamolio me da ne pričam ove drastične detalje. Mi smo se posvađali, a nakon toga je otišao kod nje da joj priča drugu priču, a meni Mića kaže da se inatim. Bio si dečko za primer, niko ne može da veruje da si ovo ti. Takav si bio pored mene. Ja nisam bila sa ovim Slobodanom Radanovićem”, rekla je Kija, dok ju je u izlaganju sve vreme prekidao njen suprug.

“Najžalije mi je što je ispalo kao da sam ja bez Kristine bio beskucnik, da sam bio kreten i ološ u vezi. Zabole me za sve. Sto puta sam čuo od tvojih prijatelja: “Stvarno ti se divim kako ti izdrzavaš ovo. Mene su roditelji vaspitali da budem ovakav, ja sam izabrao da te povredim, ali je ovo dobro za mene i to mi je bitno. U pet godina sa tobom nisam imao ni jednu mrlju”, izjavio je Sloba.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet