svet

18 Juna, 2020 16:00

Kaya se RAZVODI od Džeka u septembru, a UDAJE za fudbalera u decembru!


Kaya Ostojić razvešće se zvanično od Džuniora Džeka u septembru, a iz tog braka neće izaći praznih ruku pošto dobija stan u Briselu.

KAYA OD DŽEKA DOBIJA JEDNU NEKRETNINU U BELGIJI!

Da bi izbegli brakorazvodnu parnicu dogovorili su se da njoj pripadne jedna od nekretnina u Belgiji, a čim se ta papirologija završi, ona će ozakoniti vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. Paparaco SVETA ih je u petak uveče uslikao u “Kafani na vodi” gde su slavili godinu dana poznanstva i devet meseci veze.

Njih dvoje već neko vreme žive u gradu Anže u Francuskoj, gde on igra fudbal.
“Kaya i Mateo se super slažu, baš im je lepo u vezi. Sledeće nedelje idu u Hrvatsku, pa će desetak dana ploviti Jadranom na njegovoj jahti. Povešće i nekoliko prijatelja sa sobom, tako da je provod zagarantovan. Mateo mi je rekao da jedva čeka da se Kaja i zvanično razvede kako bi mogao da je zaprosi, tako da ima vremena do kraja septembra da osmisli kako će i gde to uraditi. Vrlo je kreativan, pa nema sumnje da će je ostaviti bez teksta”, otkriva njena prijateljica za SVET, a Kaya je kada smo je pozvali za komentar kratko rekla:

“Nekoliko puta sam se opekla zbog priče o privatnom životu, tako da bih sada ćutala i uživala u svemu što mi se dešava. Biće vremena i za priče i lepe vesti. Reći ću samo da sam jako srećna i ispunjena”.

https://svet-scandal.rs/vesti/novi-star-luna-ce-umreti-marko-hteo-sa-jelenom

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET