Bivši dečko Cece Ražnatović svet portal svet
Svet

March 1, 2024 17:08

By

Željkova deca žele Ceci da oduzmu imovinu, ali na ovu luksuznu kuću nemaju pravo (foto)

Kuća Cece Ražnatović na Kipru oaza je stvorena za uživanje

Ceca Ražnatović pre dve godine dospela je u centar medijske pažnje kada je Željkova ćerka Sofija javno izjavila da želi deo očeve imovine. Poznato je da je Ražnatović iza sebe ostavio brojne nekretnine, ali je manje poznato je jedna od njih u stvari kuća Cece Ražnatović koju je ona kupila posle njegove smrti.

Kuća Cece Ražnatović svet portal svet

Sofija sa Cecom, Anastasijom i Veljkom / Ata images

Upravo zbog te činjenice Željkova deca nemaju nikakvo pravo na vilu u Aja Napi.

– Na poziv prijatelja otišla sam sa decom na Kipar i oduševila se. Posebno mi se dopala regija oko Aja Nape. Nisam dugo razmišljala da li da baš tu kupim kuću, jer sam odabrala deo obale gde imam apsolutnu privatnost ‒ ispričala je svojevremeno Ceca Ražnatović, kojoj je u kupovini luksuzne nekretnine pomogao prijatelj, advokat Fotos Pitađis, Romanin bivši dečko.

Pročitajte Tuga pokvarila porodičnu sreću – Umesto da danas slavi, Miroslav Ilić se hvata za glavu

Prijatelji srpske zvezde kažu da se njena kiparska oaza prostire na 400 kvadratnih metara, kao i da je njena vila na Dedinju daleko raskošnije opremljena.

Ceca je godinama odlazeći u ovu ostrvsku zemlju jako zavolela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

 

Kuća Cece Ražnatović svet portal svet

Printscreen Youtube/Story

Na kući dominira bela boja, tipična za građevine na primorju. Do centralnog ulaza dolazi se preko balkona, dok se popločanim putem, koji se pruža preko dvorišta, stiže do bočnog dela sa prostranom terasom. Ceca obožava taj balkon, jer se odatle pruža predivan pogled na more, ali i silazi se do bazena. Iako je plaža samo četrdesetak metara dalje, retko odlazi do nje.

Kuća Cece Ražnatović svet portal svet

Printscreen Youtube/Story

Ipak, postoji jedno mesto između kapije i obale koje rado posećuje. Reč je o kapeli, sagrađenoj kad i vila. Unutrašnjost je oslikana freskama, a osveštali su je sveštenici Srpske pravoslavne crkve.

Iako se ne druži preterano sa meštanima, društvo joj nikada ne nedostaje. Osim sestre Lidije sa porodicom, na Kipar rado odlaze i Veljko i Anastasija, koji su tamo išli u školu. S obzirom da se porodica u međuvremenu proširila, među dragim posetiocima je i snaja Bogdana sa sinovima.

Kuća Cece Ražnatović svet portal svet

Printscreen Youtube/Story

Kuća Cece Ražnatović na Kipru je trenutno u procesu renoviranja, za šta je zadužena firma njene kume, Viki Miljković, te će uskoro izgledati potpuno drugačije.

Mnogo staklenih površina, svetlosti, enterijer između modernog i udobnog, pogled na more... – objasnila je Ceca šta želi od nove kuće, a Miljkovićkine arhitekte napravile su projekat koji je folk divu oduševio.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN STORY