Muž Tanje Rađenović
Svet

December 6, 2023 20:45

By

Muž poznate voditeljke je frajer i po: Tanja Rađenović izmenila lični opis, a tek njega da vidite (foto)

Muž Tanje Rađenović promenio izgled, pustio bradu

Muž Tanje Rađenović pojavio se sa prelepom voditeljkom na proslavi rođendana NAXI radia i tom prilikom oduševili svojom usklađenošču. O promeni izgleda voditeljke “Nacionalnog dnevnika” Tanje Rađenović mesecima se već priča jer deluje kao da voditeljka uopšte ne stari.

Muž Tanje Rađenović

ATA images

Muž Tanje Rađenović usrećio je voditeljku u potpunosti

Ipak, pre godinu dana Tanja je na društvenim mrežama navela da se nije podvrgla plastičnim operacijama. Pred kamerama je uvek ozbiljna, što priroda njenog posla zahteva, međutim lice voditeljke se raširi u osmeh čim ugleda svog supruga.

Pročitajte Tanja Rađenović pokazala izvajano telo na kome bi joj mnogi pozavideli

Muž Tanje Rađenović njena je ljubav za sva vremena a upoznala ga je na poseban način.

Muž Tanje Rađenović

ATA images

Muž Tanje Rađenović njena je sudbina

– Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj “silikonskoj dolini” na Dorćolu.

Pročitajte Voditeljka Tanja Rađenović – Protiv muža sam pisala peticiju!

Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana – ispričala je Tanja svojevremeno za “Blic Ženu”, da bi se onda osvrnula na sam čin venčanja.

Muž Tanje Rađenović

ATA images

– To je bila najbolja žurka na kojoj sam bila. Igralo se po stolovima i veselilo do duboko u noć. Venčanje i veselje bilo je u jednom prestoničkom hotelu, a prvo smo se venčali u Sabornoj crkvi – dodala je tada Rađenovićeva.

Pročitajte Posle toliko godina i ona je poklekla – Zbog estetskih korekcija Tanju Rađenović niko ne prepoznaje FOTO

Evidentno je da Muž Tanje Rađenović i te kako vodi računa o izgledu, pa mišiće često ističe u prvi plan što, čini se prelepoj voditeljki koja u svemu može da mu parira, ne smeta ni najmanje.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images