Naslednica Cece Ražnatović
Svet

February 1, 2024 20:45

By

Zbog ovih osobina Olivera ne prihvata snaju: Anastasija priznala kakva je zaista

Naslednica Cece Ražnatović objavila sliku koja je zbunila sve

Otkako je naslednica Cece Ražnatović stupila u brak s fudbalerom Nemanjom, o odnosu svekrve i snaje ne prestaje da se priča.

Naslednica Cece Ražnatović

Instagram

Naslednica Cece Ražnatović nikad nije rekla kako se slaže s Oliverom 

Da budemo iskreni, o njihovim porodičnim relacijama govorkalo se i pre braka Nemanje i Anastasije i uvek se sve vrtelo u krug – Olivera i snaja nisu u dobrim odnosima.

Pročitajte Olivera Gudelj konačno saopštila šta misli o Anastasiji – Posle njenih reči više ništa nije isto

Ta priča, realno nikad nije dobila potvrdu ali su glasine bivale sve jače baš kada se objavljuju slike s letovanja, izlazaka, porodičnih putovanja… Na svakoj fotografiji uvek su viđeni samo Tasa i Nemanja, pa čak i njegov najverniji saradnik, Rašid. 

Naslednica Cece Ražnatović

Instagram

Odjednom ova priča utihnula je je kada su se mladenci zakleli na večnu ljubav. Ali da u njihovom odnosu svakako postoje nejasnoće jasno se vidi iz aviona, budući da nijednu zajedničku fotografiju na njihovom profilima Olivera ne lajkuje i ne komentariše.

Naslednica Cece Ražnatović

Instagram

Naslednica Cece Ražnatović priznala svoje mane

Fanovi po društvenim mrežama pričali su da je Olivera striktno držala zatvoren porodicni krug a da je sve to “puklo” Tasinim ulaskom u familiju. Nova Tasina objava ponovo je navela pratioce na razmišljanje i reanimaciju odnosa svekrve i snaje o kom niko nije pričao već dugo.

Pročitajte Prst u oko na bitan datum – Olivera se ipak oglasila čestitkom

Naslednica Cece Ražnatović objavila je Instagram priču u kom je navela osobine introvertnih i ekstrovernih ljudi, aludirajući na sebe, pretpostavlja se.

Naslednica Cece Ražnatović

Instagram

Da bi sve bilo mnogo intrigantnije, možda baš u ovim osobinama leži odgovor zbog kog Olivera, navodno, još uvek nije u potpunosti prihvatila snaju.

Jedna od navedenih koju je Anastasija targetirala jeste kašnjenje. Buduži da voli da spava do kasno, i da za sve uvek ima vremna, kao što je i Ceca pre nekog vremena pričala, odgovor se sam spontano nametnuo.

Pročitajte Borba za goli opstanak, teški dani tek predstoje – Nemanja Gudelj priznao da nije dobro VIDEO

A da li je ovo zaista razlog da vam neko ne priraste za srce, kažite nam i vi svoje mišljenje u anketi ispod teksta…

Mislim da to:

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images