Nestanak Marijane Seifert
Svet

December 30, 2022 12:16

By

Tuga u Zadruzi: Maja Kovačević primila najstrašnije vesti, njena majka sve potvrdila

Otac Marijane Seifert, Ivo Kovačević preminuo je posle kraće u 64. godini, a nije dočekao da mu se ispuni poslednja želja, da pronađe svoju nestalu ćerku.

– Razboleo se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da sazna što joj se dogodilo – kazala je kroz suze njegova udovica Gordana Kovačević za Slobodnju Dalmaciju.

Pročitajte: Sestra nestale Marijane Seifert tvrdi – Zet je nekoliko puta menjao iskaz u policiji, mnogo toga je čudno

printscreen

Ivo, koji je samo pre mesec dana štrajkovao ispred policije u Zagrebu zbog nestanka ćerke Marijane, nije dočekao da mu pronađu ćerku, a imao je samo jednu želju.

– Rekli su mi da to verovatno nije ona. Navodno je reč o ženi staroj 45 godina, a telo je oko mesec dana u vodi. Ne znam da li mi je to olakšanje ili nije – rekao je utučeni otac Marijane Seifert, kada je pre dva meseca isplivalo jedno telo u Savi, a mnogi su pretpostavili da je to upravo telo pobednice Velikog brata.

Pročitajte: Ovako je izgledao poslednji susret Marijane sa roditeljima

printscreen/provereno/dnevnil.hr

– Idu Svi sveti. Gde ću staviti cveće? Imam svoju rodbinu, imam pokojnu sestru, znam gde ću odneti cveće. Šta ću sa mojom Marijanom? Na balkonu da joj zapalim sveću? A ne smem zapaliti još jer ne znam što je bilo – govorio je nesrećni otac.

Podsetimo, Marijana Seifert, pobednica regionalnog Velikog brata, nestala je 27. aprila 2022. godine. Njena sestra Maja Kovačević ušla je u Zadrugu i pred kamerama u rijalitiju ispričala svoju bolnu ispovest uz tvrdnje da njena sestra Marijana više nije živa.

IZVOR: KURIR

FOTO: PRINTSCREEN