Razvod Relje i Nikolije
Svet

2 августа, 2023 16:05

By

Ova devojka je krivac za razvod Nikolije i Relje: Evo šta je sve činila kako bi ga smuvala

Razvod Relje i Nikolije ponovo je tema medija

Fanovi poznatih znaju da odu predaleko, a jedna obožavateljka Relje Popovića otišla je toliko daleko da je muzičaru slala nage fotografije. Iako ju je Relja blokirao, neko je napravio njegov lažni profil i nastavio dopisivanje s pomenutom devojkom.

Pročitajte Zgrčena utroba i strašan bol u grudima – Nikolija i Relja izgubili bebu, Vesnina patnja jača i od bolesti 

Razvod Relje i Nikolije

Rajko Ristić

-Nekome smeta to što se Nikolija i Relja vole, pa su hteli da im smeste razvod. Relji je podmetnuta devojka! Neko je tu devojku nagovorio da mu preko društvenih mreža šalje svoje nage fotografije i ljubavne poruke. Kako se Relja na to nije upecao, pa je blokirao dotičnu, hakeri su napravili nalog identičan njegovom i sa tom devojkom razmenjivali poruke ljubavnog i seksualnog sadržaja. Nakon nekog vremena, te prepiske su poslali Nikoliji. Zanimljivo je da je osoba koja se predstavila kao Relja znala gotovo svaki njegov korak – tvrdi izvor blizak poznatom paru za Star pa nastavlja:

Pročitajte  Nikolija Jovanović nikad iskrenija – Često plačem zbog majke

Razvod Relje i Nikolije

Rajko Ristić

– Nikoliji je to prvo zapalo, međutim, ona zaista ima super komunikaciju sa Reljom, pa nije dizala buku, nego mu je to pokazala i on joj je objasnio da je sve fotomontaža. Zajedno su išli u policiju da prijave to i locirana je adresa sa koje je sve urađeno. Morali su da preduzmu drastične mere kako sve ovo ne bi otišlo predaleko.

Pročitajte Nikolija promenila lični opis – Sad je identična kao Vesna Zmijanac iz najboljih dana FOTO

Razvod Relje i Nikolije

Dragan Gajić

Razvod Relje i Nikolije očigledno je bio krajnji cilj svih onih koji su upleteni u ovu priču, međutim, on nije ni u najavi.

-Njoj je Relja ispričao da mu je ta devojka stvarno pisala, ali da je on odmah blokirao. Nikoliji je bilo smešno koliko su neki ljudi dokoni i spremni tako daleko da idu. Nije im jasno da li su želeli da poremete njihov odnos ili je pak neko hteo da u Reljino ime muva devojke i nagovara ih da mu šalju nage slike – zaključio je izvor za Star.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, DRAGAN GAJIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES