scandal

18 Februar, 2020 17:00

Dalila i Dejan se vraćaju u Zadrugu! Rešili da se OSVETE Ani i Davidu – Sledi RAT Dragojevića!

Dalila i Dejan Dragojević rešičli su da stanu na put svim pričama koje kruže o njima po Zadruzi.  Dosadilo im je da gledaju Anu Korać i Davida Dragojevića kako se baškare po luksuznoj vili i zarađuju novac i izmišljaju laži o njima, pa su rešili da se vrate u Zadrugu i lično se obračunaju sa njima.

Ako je verovati dobro upućenom izvoru, Dalila i Dejan ovih dana pregovaraju sa produkcijom o povratku u rijaliti, gde planiraju da iznesu sav prljav veš i zauvek stave tačku na priče.

Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO)

Bomba vest – MILJANA SE VRAĆA U RIJALITI! Staje pred kamere sa malim Željkom!

BEKSTVO IZ ZADRUGE PREKO KROVA! Obezbeđenje hitno reagovalo – DRAMA u Beloj kući! Isplivao necenzurisan snimak!

Oni će otkriti istinu o njihovom odnosu, kao i o Dejanovom odnosu sa majkom i vratiće se na mesto koje zaslužuju i koje su, u njihovom odsustvu u Zadruzi, nepravedno i ničim zasluženo zauzeli Ana i David.

Dalili i Dejanu je dosadilo da više slušaju laži o sebi i da uvek ispadaju krivci za sve, iako nije tako.

View this post on Instagram

Od ljubavi jače 🌎 #love #husband #life #heart ❤️

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on

Dejan ne može da podnese što njegovu suprugu krive za sve, a ona ništa nije kriva, dok Anu predstavljaju kao sveticu, što svakako nije.

Kako stvari stoje, vrlo brzo ćemo gledati obračun između Dragojevića, a sigurno je da će posle svega perje leteti na sve strane, navodi Srpski telegraf.

AUTOR: Scandal

FOTO: Scandal, Instagram