Saobraćajna nesreća Đorđa Davida svet portal svet
Svet

January 22, 2024 18:17

By

Saša Popović izneo sve detalje tragedije u kojoj je stradala žena: Oglasilo se i tužilaštvo o slučaju Đorđa Davida

Saobraćajna nesreća Đorđa Davida završila se tragično

Muzičar Đorđe David doživeo je saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je jedno lice stradalo. Iako nije kriv zbog onoga što se desilo, saobraćajna nesreća Đorđa Davida potpuno je slomila, što potvrđuje i Saša Popović koji se čuo s njim.

Saobraćajna nesreća Đorđa Davida

Ata images

– Čuli smo se odmah dok je bio na licu mesta, zvao sam ga, sve mi je ispričao, više od toga ne znam. Rekao je da mora još nekoliko dana da ostane tamo zbog procedure. U onoj magli i onim uslovima je naleteo na nešto što se već desilo. Vidim da mu je najteže jer je žena preminula – kaže Saša.

Pročitajte Đorđe David imao težak udes – Jedna osoba poginula, otkriveno stanje poznatog muzičara 

– Nije bilo do toga ni što su ga ušivali, samo da je žena živa. Kaže da je totalna šteta njegovog automobila, ali ima puno prijatelja tamo u Makedoniji, Vranju, snaći će se za prevoz do Beograda. Jedini problem je što čovek nosi na duši ženu koja je preminula. Kako je i javni tužilac rekao, on je naleteo iza krivine, već se taj sudar desio…

Saobraćajna nesreća Đorđa Davida svet portal svet

Rajko Ristić

Tužilaštvo Severne Makedonije oglasilo se o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kumanova, u kojoj je učestvovao i Đorđe David i u kojoj je stradala jedna osoba, a više je povređeno. Prema prvim informacijama, prvo je došlo do sudara dva automobila

Saobraćajna nesreća Đorđa Davida svet portal svet

Ata images

– Nakon tog prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih registracija je izašla iz automobila i u tom trenutku na nju je naleteo automobil ‘Opel insignia’ srpskih registarskih oznaka. Žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula – navodi se u saopštenju tužilaštva koje je saopštilo da su muzičaru oduzeta dokumenta zbog dalje procedure.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES