Sestra Duška Tošića svet portal
Svet

February 11, 2024 22:00

By

Karleuša zna da sa ovom ženom deli Duška: Prelepa je i sve mu prašta

Sestra Duška Tošića največa je podrška bratu

Poznato je da su Duško Tošić i njegova sestra veoma vezani i da ne kriju koliko se vole i poštuju . S obzirom na to, e čudni činjenica da kada god su u mogućnosti provode zajedno vreme, a tu bliskost i ljubav preneli su i na svoju decu, pa Atina i Nika na Katarinine ćerke gledaju kao na rođene sestre.

Sestra Duška Tošića svet portal

Instagram printscreen

Sestra Duška Tošića uvek je bila oslonac i podrška bratu

Duško Tošić iza sebe ima uspešnu fudbalsku karijeru, a posle karijere igrača suprug Jelene Karleuše i dalje je ostao u fudbalskim vodama, a trenutno važi za jednog od najboljih srpskih fudbalskih menadžera.

Međutim, iako danas ima sve što poželi, luksuznu vilu na Dedinju, skupoceni automobil, letuje u najboljim hotelima, Duško nije zaboravio svoje korene, a u prilog tome govori činjenica da slobodno vreme najradije provodi sa majkom u rodnom selu Orlovat pa često sa svojim ćerkama poseti i sestru Katarinu koja sa svojom porodicom živi u Zrenjaninu.

Pročitajte Duško neumoljiv – Na slikama porodične idile više nema mesta za Jelenu

Iako se u javnosti retko pojavljuju zajedno sestra Duška Tošića oduvek mu je bila najveća podrška, a dok su Duško i Jelena bili u skladnom braku, Katarina ih je posećivala u Beogradu i letovala sa njima, a na društvenim mrežama su se mogle videti i njihove zajedničke fotografije.

Sestra Duška Tošića svet portal

Instagram printscreen

Duško je uvek voleo kada mu sestra i sestričina dođu, jer su tada stalno zajedno, a njegove naslednice ne propuštaju momenat da i one provedu dragocene trenutke sa tetkom.

Pročitajte Duško Tošić poklonio majci najlepšu kuću u Orlovatu – Poseduje skoro sve što i vila na Dedinju (foto)

Sestra Duška Tošića nekada je bila bliska i sa snajom Jelenom Karleušom, posećivale su se i letovale zajedno, ali ti dani su, čini se, davno iza njih nakon saznanja da se Duško i Jelena razvode.

Katarina nikada nije krila koliko je ponosna na brata, ali i na njegovu decu, pa se na njenom profilu mogu videti zajednički snimci i fotografije, a pored skoro svake fotografije mlađe Nike može se pročitati komentar da je tetkina kopija.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram