Sin Seke Sablić
Svet

12 Avgusta, 2022 09:11

Seka Sablić je svekrva kakvu niko ne bi poželeo: Sin otkrio koliko mu se majka meša u život

Sin Seke Sablić otkrio detalje iz života sa glumicom

Pre tačno 47 godina sin Seke Sablić došao je na svet, a glumica nikada javno nije želela da otkriva ko je njegov otac i zašto mu je dala svoje prezime. Uprkos tome što ga je u najstrašnijim vremenima odgajala sama dramska umetnica, poznata po istančanom smislu za humor i raskošnom talentu, uspela je da od naslednika Stefana Sablića napravi divnog momka, koji je danas posvećen suprug i otac dvoje mališana devetogodišnjeg Leona i trogodišnje Dine.

Pročitajte: Pretužno – Seka Sablić plače dok je Toma grli i peva joj – Tu noć je saznala da Toma umire (video)

Kao što svi znaju Stefan je krenuo majčinim stopama, pozorišni je reditelj po struci. Postdiplomske studije završio je u Tel Avivu i radio je u laboratoriji za reditelje u centru Linkoln u Njujorku, piše Story. Iako je vrlo talentovan i stručan teško je u domovini dolazio do posla a prava u susret izašla mu je ponosna majka koja je zajedno sa njim iznedrila divnu predstavu „Gospođa Roza“.

Pročitajte: Nikada ne biste pogodili koji glumac je bio prvi momak Seke Sablić

Sin Seke Sablić

Ata images

Prilikom promovisanja pozorišnog komada Seka i Stefan po prvi put su se zajedno pojavili u javnosti, zapravo u jednoj televizijskoj emisiji, gde su između ostalog govorili i o svom odnosu. Dok je reditelj kroz osmeh tvrdio da majka voli da mu se u sve meša, glumica se pravdala rečima:

– Trudim se da se ne mešam, mada ga potajno špijuniram i kontrolišem. Ali i on ima mnogo poverenja u mene pa se ne ljuti ako sam ponekad malo agresivna i dosadna. Čuti i sasluša sve šta kažem, a dalje je na njemu – kazala je Seka.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN