Dečko Snežane Đurišić
Svet

5 Decembra, 2020 16:00

Snežani Đurišić RASTURAJU VEZU! Iza svega se krije KOLEGINICA iz GRANDA!!!

Kako piše SVET u novom broju, doktor Vanja Milošević opet se našao na udaru! On je krišom uslikan sa bivšom partnerkom u jednom tržnom centru, a slike i klip brzo su se raširili internetom kao senzacija uprkos tome što je Đurišićka odmah objasnila da joj ne smeta što on ima četvoro dece sa tri žene i brine o njima.

Sliku Vanje s drugom ženom koleginica iz Granda šalje svima

Snežani jedna koleginica uporno pokušava da uništi vezu, negativne informacije o njoj i njenom partneru prosleđuje medijima, priča razne neistine i nebuloze. Vanja je brižan čovek, nenavikao na podmetanja i estradu, on je iz drugog sveta i Snežana stvarno uživa sa njim. Ovo nije prva afera koju mu pakuju, svašta se o njemu pisalo, ispade on najveći švaler u Srbiji, a zapravo samo žele tako da ga predstave, a zna se i ko. Njega su ocrnili samo da bi naudili Snežani, jer ta koleginica iz ‘Granda’ ne može da podnese njenu sreću”, kaže dobro obavešten izvor za SVET.
“Ništa ne želim da komentarišem. To je toliko gadno. Ako sam bilo šta ružno uradio, onda je to strašno. Ali, da se razumemo, nisam ništa loše uradio. Ovo sve bih prokomentarisao sa: ‘Selo gori, a baba se češlja’“, kratko je rekao Vanja.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET i INSTAGRAM