Ćerke Jelene Karleuše
Svet

September 4, 2023 19:30

By

O ovakvoj sobi maštaju sve tinejdžerke: Zavirite u bajkoviti kutak Karleušine ćerke FOTO

Soba Atine Tošić je san svake devojčice

Nika Tošić, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića svakodnevno je aktivna na društvenoj mreži TikTok, te je javnost upućena u neke detalje iz njenog života. No, njena starija sestra Atina povukla se sa društvenih mreža, te se o njoj zna samo onoliko koliko njeni roditelji podele sa javnošću.

Pročitajte Atina je njihova boginja – Otkriveno zašto su Tošić i Karleuša ćerki dali ovo neobično ime 

Soba Atine Tošić

Instagram

Međutim, dok je bila aktivna na društvenim mrežama, Atina je objavila snimak svoje bajkovite sobe kojim je oduševila sve pratioce na Instagramu, prenosi Ekskluziv.

Krevet, ormar i police su bele boje dok su zavesa, posteljina i detalji u nežnim roze tonovima.

Soba Atine Tošić ukrašena je i posterima sa motivacionim porukama, a ono što prostoru daje posebnu atmosferu je efektno neonsko svetlo.

Pročitajte Više nisu devojčice – Atina i Nika zablistale u novogodišnjim haljinama, a tek da vidite šminku i frizure FOTO

Soba Atine Tošić

TikTok

– Konačno, završena je. Opsednuta sam – napisala je Jelenina i Duškova ćerka po useljenju u svoj kutak u velelepnoj vili.

Sudeći po fotografijama, soba Karleušine ćerke skockana je do poslednjeg detalja, a ponosni roditelji još jednom su se potrudili da svojoj mezimici ostvare tinejdžerski san.

Soba Atine Tošić

TikTok

IZVOR: EKSKLUZIV

FOTO: INSTAGRAM, TIK TOK