Ispovest Ljube Perućice svet portal svet
Svet

December 6, 2023 10:20

By

Ljuba Perućica otvorio vrata svog doma: Soba njegovog sina ostavlja bez daha (foto)

Soba sina Ljube Perućice je očaravajuća

Ljuba Perućica i i njegova supruga Katarina nedavno su postali roditelji malenog Alekseja. Kako pevač ističe, otkad su dobili prvenca sve je podređeno njemu. A koliko su ga željno iščekivali govori i to da je čak soba sina Ljube Perućice bila potpuno spremna pre nego što se on i rodio.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Kolozeus (@katarina_kolozeus)


– Najveći san mi je bio da se ostvarim kao roditelj i to se dogodio. Sada su na sceni one slatke muke, ali moram da naglasim da je to jedna posebna emocija koju nikada u životu nisam osetio. Ja ne znam koliko puta dnevno svom detetu kažem da ga volim najviše na svetu. To je stvarno nešto neopisivo – rekao je novopečeni tata.

Pročitajte Soba sina Ljube Perućice upotpunjena kolevkom koja vredi pravo bogatstvo

– Uslišile su nam se želje i sve vreme koje imamo posvećujemo njemu. To je stvarno jedan fenomenalan osećaj – istakao je pevač koga sve u vezi sa sinom potpuno ispunjava, isto kao i njegovu suprugu koja je čekajući Aleksejev dolazak na svet uživala opremajući kutak za bebu.

Soba sina Ljube Perućice svet portal svet

Instagram

Pevač je otkrio i da rado i sa puno ljubavi pomaže supruzi oko naslednika, a menjanje pelena su mu standardna aktivnost, što nije baš česta pojava kod nas.

Pročitajte Lepo lice Ljube Perućice više nije isto – Zbog estetskih zahvata uskoro neće ličiti na sebe 

– Noću sam ja obično dežuran, oko tri-četiri ujutru. To je vreme kada ja gledam da preuzmem bebu, pošto moja žena preuzima oko devet ujutru i tada želim da joj pomognem, jer je prilično teško kada sam ja zbog posla odsutan po ceo dan – rekao je Ljuba.

A kako izgleda soba sina Ljube Perućice možete pogledati u galeriji ispod teksta.

AUTOR: SVET

IZVOR: GRAND

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM