Scandal

20 Jula, 2020 16:28

ŠOK PRIZNANJE! Kaća Grujić PREKRŠILA ZAKON? Evo šta je pevačica UKRALA!

Kaća Grujić prisetila se svog detinjstva i vremena koje je provela kod bake i deke na selu, pa je tom prilikom otkrila šta je kao mala ukrala.

SVE JE RADILA SAMO DA IZNERVIRA SESTRU!

„Ovo me podseća na moje detinjstvo kad sam bila kod bake i deke u Kolašinu i Trsteniku, na Goču. Tamo ima puno livada… ja sam uletela u njivu i pokradem po dva, tri kukuruza“, rekla je Kaća u emisiji “Premijera, vikend specijal”, pa je zatim progovorila i o svojoj porodici, koja je za nju svetinja.

View this post on Instagram

Let’s find some beautiful place to get lost 🌽🌾

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

„Moja sestra je starija od mene 5 godina, bila sam nestašna, ali sam je uvek imitirala, sve isto što ona radi, što je nju užasno nerviralo. Nikad u životu me nije vodila u grad. Kad sam odrasla, počela je da me izvodi. Lav je sin od moje rođene sestre, volim ga najviše na svetu, deca su nešto najlepše… Drago mi je što sam ja najsrećnija tetka na svetu. Ja ne mogu samo bez porodice, to je nešto najsvetije, to je jedini prijatelj u životu. Da, nisam imala podršku od oca i majke kad sam počinjala da se bavim ovim poslom, bilo je predrasuda, moj tata nije podnosio što ljudi tako pričaju… Danas sam to što jesam zahvaljujući njima“, zaključila je Katarina Grujić.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević