svet

April 16, 2018 18:38

By

Šta povezuje Lunu, Slobu, Anabelu i njenog muža Andreja Atijasa?


Od 6. septembra kada je počela prva sezona rijalitija Zadruga, pa do danas, Luna Đogani i Slobodan Radanović jedni su od najaktuelnijih učesnika ovog programa. Njihovim stupanjem u vezu ,uprkos činjenici da je Slobodan u Zadrugu ušao kao oženjen muškarac, što i dalje jeste, u celu priču uključili su se i članovi njihovih porodica, a zbog pažnje javnosti svaka njihova izjava daleko odjekne. Zbog cele priče, može se reći da su upravo oni već nekoliko meseci najpoznatije ličnosti u Srbiji, a možda i šire.

Jedna od onih izjava koje su privukle ogromnu pažnju javnosti jeste priča Lune Đogani o tome šta ona, njena majka Anabela Atijas i njen suprug, a Lunin očuh Andrej Atijas rade kod kuće.

Kako je Luna rekla u razgovoru sa dečkom Slobom Radanovićem, oni kod kuće zapale “cigaretu”, gledaju seriju i smeju se.

“Nemoj da misliš da smo bolesni, ali ovo moram da ti kažem. Andrej, mama i ja zapalimo…i pustimo neku seriju… Oni, kao, “Genijalci”, debili… Znaš oni? Pustimo to i umiremo od smeha, kunem ti se. Znači, mama stavi Blanki da spava, Nina ode u sobu da spava, ona ide ujutru u školu, i mi sednemo i gledamo to. Kunem ti se, umiremo, vrištimo od smeha. I samo zaspimo, svako u svoju sobu. To smo mi. Znači bleja nad blejama. Naručimo nešto da jedemo pošto umremo od gladi, jedemo, sprdamo se, smehemo se… Znači, ne veruješ”, ispričala je Luna Slobi.

Drugom prilikom, u društvu Slobe, Nemanje Đerića Đeksona, Zorane Stefanov i Filipa Đukića ispričala kako je snimala svog očuha koji se “klati tri sata”.

“Imam snimak, na svom telefonu… Znači, to je najsmešniji snimak ikad! Došla meni drugarica u goste i sedimo nas dve kod mene u dnevnoj sobi, a Andrej moj u dnevnoj sobi ovako sedi… Andrej teška budala isto… Moji su svi budale. Ovako čovek sedi, ovako ima naviku, ovako noge stavi, popuši pre toga…cigaru…”, rekla je Luna naglasivši “cigaru”, što je izazvalo smeh kod Zorane.

“Stavi naočare te bele, ovako, i ovako, tri sata, kunem ti se, bez prestanka! Ovako… Ovako se pomera lik! I gleda ovako… Ja imam snimak, ja ga snimam kako to radi, znači sat vremena! Sat vremena bez prestanka, niti čuje, niti… Ništa! On je izgubljen!”, objašnjavala je Luna.

Poslušajte:

Inače, kako su tada preneli mediji, Andrej Atijas 2010. godine gostovao je u emisiji “Red carpet”, koja se emitovala na jednoj od televizija u Hrvatskoj.

Pored Fuada Backovića Dina i Anabelin izabranik tada je naveo kako “svi nešto vole da probaju”.

“Svi mi volimo nešto da probamo! Ne kažem da nisam uzimao nešto, svi smo”, rekao je tada Andrej Atijas, a preneli su regionalni mediji.

I Slobodan Radanović imao je dodirnih tačaka sa narkoticima. Kako smo pisali u oktobru 2017. godine, pevač je u martu 2017. priveden u policijsku stanicu na Savskom vencu zbog kokaina.

Policija je tada zaustavila Radanovića posle boravka u jednom poznatom beogradskom kafiću., a u trenutku kada su ih zaustavili Slobodan je u kolima bio sa dva prijatelja. Policajac je tada primetio da je neko od njih trojice bacio kesicu sa kokainom u vozilo i rekao je kolegi da mu pomogne da je pronađu.

Sloba je tada priveden u policijsku stanicu na Savskom vencu, a u izjavi je ispričao da je zapazio kesicu sa belim prahom iza vozačevog sedišta, ali da on nema ništa s tim.

“Kod Zelenog venca, u jednoj ulici, zaustavili su nas policajci, koji su nam rekli da izađemo iz vozila i ja sam stao pored suvozačevih vrata jer sam sedeo na suvozačevom mestu. Tada sam čuo da je neko od policajaca rekao: “Gledaj gde je bacio kokain”, i ja sam pogledao u vozilo i iza vozačevog sedišta na podu video jednu kesicu”, ispričao je tada Radanović.

“Nemam nikakave veze sa pomenutom kesicom, niti sam je ikada video, ne konzumiram nikakve droge i mogu da se podvrgnem testiranju na narkotike”, istakao je u izjavi.

U trenutku kada smo o tome pisali (28. oktobra 2017.) Slobin slučaj nalazio se pred javnim tužiocem, a predmet je još uvek bio u fazi istrage.

Inače, Anabela je nakon što je snimak na kojem Luna priča o tome da kod kuće puše “cigarete” rekla kako je sve izvučeno iz konteksta, te da to nije istina. Njen muž Andrej Atijas takođe je rekao da Luna ne priča istinu.

AUTOR: telegraf,Svet

FOTO: Svet