Stigle su nove TV Novele
Svet

1 Avgusta, 2022 11:09

Mala supruga razbesnela publiku: Evo šta gledaoci zameraju seriji

Stigle su nove TV Novele

Telenovela „Mala supruga”, najiščekivaniji TV projekat ovog leta, nije ispunila očekivanja dela publike. Naime, pojedini gledaoci smatraju da je priča nastala iz pera Mir-Jam, u kojoj glavne uloge igraju Srna Đenadić i Nikola Malbaša, modernizovanjem izgubila na autentičnosti, te da je adaptacija trebalo da bude urađena mnogo bolje, piše magazin TV Novele u najnovijem broju.

Pročitajte: Sada je svi znaju po ulozi Ade Kanački – Evo čime se Milica Milša bavile pre glume

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

– Nisu se ni trudili da sam roman prilagode modernom dobu, s obzirom na to da su zbog troškova prebacili radnju iz predratne Jugoslavije u sadašnjost. Same replike su veoma proste, neke čak i prepisane iz romana, ponašanje i karakterizacija likova su totalno neprilagođeni sadašnjosti – naveo je član jednog od foruma posvećenih telenovelama.

Pročitajte: Tragična sudbina – Evo zbog čega je čuvena Hurem pokušala da se ubije, pa završila u ludnici (foto)

No, uprkos tome što je deo auditorijuma nezadovoljan načinom na koji je „Mala supruga” ekranizovana, produkcijska kuća Innovative i TV Prva i te kako imaju razloga da budu zadovoljni – serija ostvaruje sasvim pristojnu gledanost s obzirom na to da je leto i da je u ovom periodu gotovo uobičajeno da manji broj ljudi bude pred malim ekranima.

Pročitajte: Nove TV NOVELE NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA – Serija Kolo sreće dobija drugu sezonu?

Svakako, ne treba zanemariti ni odličnu izvedbu cele glumačke postave, a valja napomenuti i da je produkcija na zavidnom nivou – za razliku od mnogih sapunica koje se snimaju u studiju, „Mala supruga” se može pohvaliti brojnim scenama na otvorenom, što je svakako ogroman plus.

Ako želite da budete u toku sa dešavanjima iz života glumaca iz domaćih, ali latinoameričkih i turskih sapunica, obavezno potražite TV Novele na kiosku – izlaze svakog drugog ponedeljka, a evo šta vas, između ostalog, očekuje u broju koji vas već sada čeka na trafikama!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Aleksandar Krstović