scandal

May 16, 2020 17:00

By

Ana Korać BESNA na Soraju! OVO joj neće oprostiti!

Kako prenose mediji, Soraja Vučelić se tajno venčala u Amsterdamu pre četiri meseca, a njen muž je izvesni bogataš, gospodin Masoni.

ANA KORAĆ SE NADALA
DA ĆE ONA BITI KUMA!

Soraja je potom dodala na svoje i muževljevo prezime Masoni i promenila sva dokumenta, što potvrđuje da se zaista udala za holandskog multimilionera koji je njenih godina i živi u Holandiji. Međutim, kako za SCANDAL! prenose Sorajini prijatelji, njena najbolja prijateljica Ana Korać biće i te kako ljuta i povređena kada sazna da nije bila deo venčanja svoje najbolje drugarice!

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Aca Lukas i Ana Korać KRIJU TAJNU IZ NJEGOVOG STANA! Ispovest Markovog oca: Marko je povukao na majku ONA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Bekvalac prolazi PAKAO! Prete da će joj OBITI stan!

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić PREKLINJE svekrvu! Ne daj Dušanu da mi OTME sinove!

– Ana je sigurno već načula u rijalitiju da se Sara udala, ali nije još sto posto sigurna, pa zato ništa i ne komentariše. Ali kada joj potvrde vest, biće baš razočarana – otkriva izvor SCANDALA! i dodaje:
– Ana i Sara su godinama nerazdvojne, a Koraćeva je oduvek maštala da bude na njenom venčanju i svadbi. Čak se nadala da će joj biti i kuma. Međutim, Soraja se udala, navodno, pred nekoliko svedoka – objašnnjava izvor i dodaje:

https://www.instagram.com/p/B2r53qKg3Ht/

– Doduše, možda je Soraja tek onako dodala prezime, moguće da vest o venčanju nije tačna. Ipak na nju više liči da to sve obavi pompezno i u velikom stilu i svakako da želi da tom prilikom uz nju budu najbolji prijatelji među kojima je i Ana. Sigurno i sama Soraja želi da svima pokaže kako izgleda u venčanici i da će to razglasiti na sva zvona. Tako da, verujte mi, neko je to pustio kao lažnu vest, ali eto… Brzo se raširila – zaključio je izvor SCANDALA!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL! I INSTAGRAM