scandal

February 18, 2020 12:00

By

Dodaje joj gaćice, dok ona leži GOLA! Šopićka i Karić imali vrelu akciju u hotelu? (VIDEO)

Prošle nedelje Stefan Karić je bio odabran da bude vođa u rijaliti programu Zadruga. Rešio je da za omiljenu osobu izabere Ivanu Šopić i da sam njom uživa u privilegijama koje nudi “Zadruga hotel”. Ova odluka je pokrenula lavinu komentara ukućana, a mnogi su posumnjali da između njih ima nešto više o prijateljstva.

Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO)

BEKSTVO IZ ZADRUGE PREKO KROVA! Obezbeđenje hitno reagovalo – DRAMA u Beloj kući! Isplivao necenzurisan snimak!

Balašević je jedva čekao da ona OMATORI! Živela je na ULICI!

Stefan i Ivana su demantovali ove navode, ali sudeći po video klipovima koji kruže društvenim mrežama, njih dvoje ne mogu da se suzdrže jedno od drugog.

Naime, mediji su došli do video klipa u kojem se pored toga što Ivana mazi po golim leđima Stefana može videti kako joj on dodaje donji veš dok ona potpuno gola leži u krevetu. Ova situacija je navela mnoge da posumnjaju da je došlo do s*ksa između Ivane i Stefana.

https://www.instagram.com/p/B8pgTRYhbtd/

Da li će u nastavku rijalitija obelodaniti svoju vezu ili će nakon saznanja da je javnost upoznata sa njihovim “akcijama” napokon priznati da imaju nešto više od prijateljstva ostaje nam da vidimo, a do tada pogledajte kako je sve to izgledalo u videu ispod teksta:

AUTOR: Scandal

FOTO: Scandal