scandal

January 2, 2020 19:30

By

ĐOLE ĐOGANI IMA 3 TOALETA U KUĆI, VESNI SE KIDAJU ŽIVCI ZBOG NJEGOVE OPSESIJE: Svaki ima posebnu namenu!


Kako denser sam nikada nije govorio o tome, supruga Vesna otkrila je neobičnu strast koju Đole Đogani iskazuje kada je reč o kupovini, ali samo jednog određenog artikla.

– Nagradno pitanje: Koliko četkica za zube ima Đole Đogani? Pod a) jednu, b) dve, c) 100! Tačan odgovor je c – otkrila je Vesna.

– U novom stanu imamo tri kupatila i u svakom imamo njegove četkice za zube i paste. Kada uđemo u bilo koju drogeriju u inostranstvu, Đole ode i gleda paste i četkice za zube – objasnila je Vesna.

– Šta ću kada ima hiljadu četkica u različitim bojama i oblicima. Nekako me to privlači. Ali to ne košta puno, sedam-osam evra – pravdao se Đogani.

– Kakve to veze ima? Šta će ti 100 četkica? Da li si normalan? Je l’ imaš 100 zuba?”, pitala ga je supruga, na šta je on odgovorio: “Šta ću kada uživam da svaki dan perem drugom četkicom zube”.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-pakao-se-nastavlja-posle-operacije-desne-ruke-lekari-se-bore-breninu-ruku-lukas-u-panici-dragana-varala-eda-sa-jos-jednim-ozenjenim-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević