scandal

June 7, 2020 17:00

By

JK: “ISTINA o mom BRAKU!” Gde živi Duško! Kome će pripasti vila! Kakve probleme imaju!


Već godinu i po dana raspredaju se priče o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića! I dok mnogi nagađaju da su u krizi, Jelena Karleuša je konačno rešila da za SCANDAL! otvori dušu i svima ispriča pravu istinu o svojoj porodici, mužu, kao i ćerkicama Atini i Niki!

JK: “NEĆU VIŠE DA ĆUTIM!”

– Bavljenje mojim brakom, gde je moj muž, da li mi imamo probleme ili ne je toliko postalo degutantno! Ljudi toliko sebi daju za pravo umesto da se bave svojim životima, oni se bave mojim brakom, mužem, porodicom. Ja sam u jednom momentu čak za Uskrs napisala jedan post i rekla da više stvarno nema smisla i da je sve to prevršilo svaku meru i prešlo sve granice! Da li ja jesam ili nisam, da li mi jesmo ili nismo, to je samo moja stvar, a kad je reč o onome što vas treba da interesuje, to je svakako muzika i moj posao, a moje privatne stvari, žao mi je, ali ne mora baš svako sve da zna – rekla je JK za početak za SCANDAL!, a onda se osvrnula na period korone:

https://www.instagram.com/p/CApCgC9gkQa/

– Posle dva meseca virusa, izolacije, turbulentnih dešavanja, polako se vraćam poslu i ponosno mogu da kažem da sam pomerila granice live koncertom koji sam nedavno održala. Slobodno mogu da kažem da smo time postali svet u Srbiji i nije mi žao što me je sve mnogo koštalo – pohvalila se JK čiji je koncert pratilo preko 200.000 ljudi, te zaista ima razloga da bude i zadovoljna i ponosna! Međutim, ostala je dosledna, pa i dalje o privatnom životu malo priča, ali je ipak otkrila ponešto:

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! intervju Tamara Milutinović: “Da su me POVEZIVALI sa Ćazimom, kao što su Teodoru, propala bih u zemlju od SRAMOTE!”

PROČITAJTE JOŠ: Nada Topčagić NEĆE POMOĆ od Brunclikove! Pre bih UMRLA!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! otkriva: Šta se DESILO sa Luninom i Gastozovom BEBOM!

– Svima je priča o mom navodnom razvodu atraktivna, ali staviću konačno tačku na tu temu. Ja bih volela da narod prestane da se bavi mojim privatnim životom, ali posle svega što sam prošla, mislim da je vreme da me svi malo bar ostave na miru, i mene, i moju porodicu. Ja vam obećavam, ako bude nekih promena, ja ću sve sama reći! Nema potrebe da se bilo ko muči da bilo šta saznaje, ja ću šta god bude bilo u mom životu, sama ispričati, kao i do sada. Ja sam neko ko ne krije velike stvari iz svog života. Uvek sam delila i dobro i loše sa medijima. Nisam preterano držala privatnost samo za sebe. Toliko se nagađalo i izmišljalo, toliko se želelo da se moja porodica rasturi da sad stvarno više nema smisla. A što to žele? Možda zato što vide da je to moj stub i možda izvor iz kog crpim snagu – objasnila je JK i dodala da nakon korone nastavlja sa renoviranjem nove vile:

https://www.instagram.com/p/B_SUk02BXaq/

Malo nas je korona usporila, ali krenuli smo sa renoviranjem i nadam se da ćemo sve to lepo srediti – objasnila je JK, a naš izvor dodaje da je Duško Jeleni u svemu desna ruka, posebno oko dece, ali i renoviranja vile koja će biti njihova zajednička oaza:
– Duško mnogo znači Jeleni, jako je posvećen devojčicama. Kada on nema svojih obaveza, sve vreme je sa njima, što Jeleni daje prostora da se bavi svojim poslom. Sada kada je pripremala live koncert na YouBox platformi, bila je jako zauzeta, pa je Duško odmenio, bio je Niki i Atini i mama i tata. On je čak sa devojčicama zajedno i pratio koncert, a JK je izjavila da je jako ponosna što joj se i ćerke i muž dive i što znaju koliko je kvalitetno i vredno sve to što ona radi – objašnjava naš izvor i priča nam detalje koji se tiču renoviranja luksuzne kuće na Dedinju koju je Duško kupio Jeleni:
– Jelena i Duško će najpre srediti dvorište, ali to je samo privremeno rešenje zbog leta kako bi mogli da uživaju na bazenu. A kada prođe lepo vreme, moraće da sklone kapiju kako bi mogao u dvorište da uđe bager, kasnije će, naravno, staviti novu kapiju. Bager im je potreban jer treba da se probiju pojedini zidovi i da se sve to uredi po njihovom ukusu. Kraj radova se očekuje tek u novembru kada će se svi porodično preseliti – zaključio je izvor za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM