scandal

June 6, 2020 17:00

By

SCANDAL! otkriva: Šta se DESILO sa Luninom i Gastozovom BEBOM!

Koliko god da Luna beži od toga, uvek je neke tajne povezuju sa Gastozom! Čini se kao da joj je baš on suđem, međutim, kako SCANDAL! saznaje, Luna je navodno bila trudna sa Nenadom i oni su pre dve godine u Turskoj planirali čak i venčanje, tako da njih ipak vežu neraskidive veze uprkos tome što Luna sada tvrdi da je Marko Miljković ljubav njenog života!

GASTOZ SE NAĐE LUNI, KAD GOD JE ONA U PROBLEMU!

– Kada je Luna izašla iz prve Zadruge i kada je bila na stubu srama zbog afere sa Slobom Radanovićem, Gastoz je jedan od retkih koji joj se našao! Prosto je razumeo i bio je na njenoj strani. Sve vreme je tešio, pa je bliskost učinila svoje, i mada oni to nikad nisu hteli da priznaju, sevnule su varnice i pojavila su se osećanja – objašnjava izvor za SCANDAL!  i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Amar Gile ŽELI RADU! Haris je IZVISIO, samo ja mogu da je USREĆIM!

PROČITAJTE JOŠ: Boba NATERAO Stefana da BATALI pevanje! Brena BESNA kao ris!

PROČITAJTE JOŠ: Đani se ZAKLEO! Neka mi Darko Lazić NA OČI NE IZLAZI!

– U međuvremenu su otišli u Istanbul gde je Luna bila glavni akter u Nenadovom spotu Antidot i kako se šuška u našem društvu, oni su se tada toliko zavoleli i zbližili da su se čak zezali da bi trebalo da naprave bebu i da su idealan par za ceo život – objašnjava naš izvor i dodaje:

– Iskreno, ako mene pitate, Luna je jedino u tom periodu kad je bila s njim u Turskoj, bila srećna i nije imala nikakve probleme. I Anabela je bila sa njima. Postavljali su slike i klipove sa putovanja i videlo se da uživaju. Međutim, čim su se vratili, zlobnici su im se isprečili na putu sreće! Nekako Lunu uvek prati tako neki baksuzni momenat, prosto joj se ne da da bude voljena, a i devojka ima problem i svima veruje. Umesto da se zaista fokusira na to što je imala s Gastozom koji nju i sad obožava iako ga je vređala, ona je verovala gradskim tračevima da Nenad svima priča kako on nju samo iskorišćava za seks, što nema veze sa životom, on nije takav dečko. Nikad tako ne priča o devojkama, ali Luna je nasela i sve je propalo! Sve ređe su se viđali, a planovi za bebu i venčanje pali su u vodu i tu se priča završila! Nakon toga se dugo nisu čuli, ponekad su samo razmenili poneku poruku, što je i Anabelu razočaralo jer ona baš voli Nenada – otkriva izvor za SCANDAL!  i dodaje:

https://www.instagram.com/p/Btv6-cEiaGj/

A koliko je Gastoz slab na Lunu dokazuje i to što je odmah zvao da je uteši kad je Marko šutnuo. To je čak i Anabela javno potvrdila! Evo kako je rekla: Kad je Marko Miljković ostavio Lunu i nije joj se javljao deset dana, ona je po ceo dan plakala, kosa joj je opadala, završila je u bolnici. Gastoz se ponudio da je malo razonodi i izvuče iz tog stanja u koje je upala. On ju je pozvao na svoju slavu i rekao da mu je jako bitno da ona bude tu jer preuzima slavu od roditelja. Sve je to bilo prijateljski. Hteo je da se to odvije u tajnosti kako niko ne bi saznao i napravio od toga neku priču kojoj tu nema mesta. Međutim, čim se to desilo, čim se Luna vratila normalnom životu, Marko ju je pozvao da se pomire jer on oseti kad joj je bolje i odmah krene da je vuče nadole. To je njegova igra! I to je istina sve što Anabela tvrdi, ali Luna opet, umesto da se drži Nenada, pomirila se s Markom. Međutim, osećam i ja da između nje i Nenada postoji neka čudna povezanost i znam da će kad-tad biti zajedno, pa mogu opet da rade na bebi i da planiraju to venčanje do kojeg bi možda i došlo da Lunini neprijatelji nisu pljuvali po Galetu – završava izvor za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: INSTAGRAM, PRINTSCREEN