scandal

March 13, 2020 10:30

By

Lazar Jeremić zaglavio u ŠOK SOBI, u zavojima do kuka!

Bivši zadrugar Lazar Jeremić Jera imao je operaciju kolena, koja je umesto 45 minuta trajala 3 sata. Kako je objasnio, sve je bio u prilici da posmatra, a čak sat vremena morao je da provede i u šok sobi.

NOVI SVET OTKRIVA! “TRUDNA SAM SA MARKOM, ULAZIM U ZADRUGU DA LUNI OTVORIM OČI!” VESNA ZMIJANAC PROGOVORILA: “NIKO NE ZNA ISTINU O JK!” LEKARI NE ZNAJU ŠTA JE MILICI, PETAR OČAJAN! BIKOVIĆ IZDAO VUKA KOSTIĆA! MRKA U OPASNOSTI, ANA VAN SEBE! ALEKSANDRA SVE OPROSTILA BRENI!

Korona virus POKOSIO estradu – Dara, Viki, Jana, Brena gube na HILJADE EVRA! Pevačice u haosu!

Marija Šerifović ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Pevačici pozlilo pa joj odmah ukazana lekarska pomoć?!

Lazar kaže da će u bolnici ležati 12 dana.

– Trebalo je da operišem prednje ukrštene ligamente i operacija je trebalo da traje 1 sat… Da mi daju totalnu anesteziju… Međutim, kada mi je lekar otvorio koleno bio sam na spinalnoj anesteziji, gledao sam kako mi vade sve… Kada me je otvorio, video je da su povređeni meniskusi, izvadio mi je oba, prednji ukršteni su pukli, hrskavicu i medijalni ligamnet… – ispričao je Jera, kom je čitava noga sada u zavojima.

– Trebalo je pet dana da budem u bolnici, ostajem 12. Trebalo je 45 minuta da traje operacija, trajalo je tri sata, pa sam jedan sat bio u šok sobi – dodao je on.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen