scandal

March 21, 2020 12:00

By

Popovićeva Suzana ne prestaje da plače zbog Brene: “Zašto si mi ovo uradila posle toliko godina? BIla si mi kao sestra!”

U poslednjih nekoliko nedelja Suzana Jovanović samo plače i niko ne može da je uteši! Kako smo saznali, supruga Saše Popovića ne može da se pomiri sa činjenicom da joj Brena i Boba više neće biti prve komšije jer su rešili da prodaju kuću na Bežanijskoj kosi!

– Brena i Boba rešili su da prodaju vilu u kojoj su godinama živeli za dva miliona evra. Oni su u međuvremenu kupili stan od 150 kvadrata u Beogradu na vodi. Zbrinuli su i mlađeg sina Viktora, tako da on sada ima stan od nekih 70 kvadrata na Novom Beogradu. U svakom slučaju, rešili su da se odsele iz vile jer im više nije potreban toliki prostor – objašnjava izvor  za SCANDAL! i dodaje:

Anabela u ratu sa SVIMA! Žestoki okršaj sa Gagijem i Miljkovićem – Luna BEŽI!

RAT je sve ŽEŠĆI! Seve: “MOLIM da zagrlim sina!” Milan: “Dam joj sina, ona ODE NA NASTUP i posle KUKA!” (VIDEO)

Nikolija zabrinuta – Sumnja da je Relja bolestan! Psihički je rastrojen, nema snage, samo pije i spava!

– Sinovi su im odrasli, svako živi za sebe i prosto je negde i realno da Brena i Boba pređu u neki komforan stan, što su i učinili. Kuća im sada zaista nije potrebna, a Brena je oduvek bila racionalna i zato je i donela ovu odluku. Međutim, Saletova Suzana je navikla da joj je Brena uvek tu, kao rođena sestra. Ona joj je bila i rame za plakanje, i savetodavac, i podrška… Ma sve! A sada odlazi iz kraja gde su godinama delile zajedno i dobro i zlo, i sreću, i tugu… Ma sve – priča nam izvor i dodaje:

– Ruku na srce, Brenin potez je i te kako očekivan! Filip ima kuću u kojoj živi sa porodicom, Stefan je u svom stanu odavno, a odnedavno i Viktor, ali Suzana nikako ne može da se smiri. Mislim da će joj biti još teže kad se proda Brenina vila. Čak je zamolila Popovića da se i oni odsele i da promene lokaciju posle toliko godina. Kuka na sav glas: Breno, što si mi ovo uradila posle toliko godina?! Ne želim da verujem da je ovo istina! Bila si mi kao sestra, a sada me napuštaš! Za sada, Sale još nije prelomio, ali videćemo… Moguće da i oni krenu za Živojinovićima samo da bi opet bili komšije – završava izvor za SCANDAL!

AUTOR: Scandal