scandal

May 21, 2020 15:00

By

SCANDAL otkriva! Kako je Miroslav Ilić hteo da UNIŠTI Zoricu i Kemiša!

SCANDAL! otkriva jednu od najvećih tajni u odnosu Miroslava Ilića i Zorice Brunclik. Kako se šuška među prijateljima Zorice Brunclik i Kemiša, njih dvoje niti mogu, niti žele da oproste Miroslavu Iliću!

“KAD BI SE IZNEO SAV PRLJAV VEŠ, TO BI BILA BRUKA!”

Naime, on je svojevremeno imao nameru da ih uništi i skloni sa vrha estrade, te iako je to sada priča koja pripada dalekoj prošlosti, ni Kemiš, ni Zorica nemaju nameru da mu se obrate, a kamoli nešto više.

PROČITAJTE JOŠ: Stoja i Jana IZAZVALE RAT! Romi se POBILI zbog njih!

PROČITAJTE JOŠ: Aci Pejoviću žena OČITALA BUKVICU! Fali ti da SKITAŠ?!?

PROČITAJTE JOŠ: Kija ga PLATILA! Sloba PRODAO verenički prsten?!?

– Neko je nedavno spomenuo Zorici i Kemišu da bi trebalo da se pomire s Miroslavom jer je prošlo mnogo godina od njihovih nesuglasica. Sada svi imaju zrele godine, ozbiljne i uspešne karijere, unuke, decu, ostvareni su… Prosto, nekako se nametnulo da taj jedan prijatelj zapodene tu spornu temu – objašnjava izvor za  SCANDAL! i dodaje:
– Zorica, međutim, za Slavuja neće ni da čuje! Ona se dobro seća i pamtiće zauvek šta joj je učinio i nema nameru da mu preko toga pređe – dodao je izvor za SCANDAL! , a Saša Popović je svojevremeno obelodanio njegove namere koje su mogle da ugroze Kemiša i Zoricu:

SAŠA POPOVIĆ SVE ZNA!

– Miroslav je izjavljivao kako je došao jedne večeri iz Višnjičke banje kod mene na Bežanijsku kosu da mi kaže da to ne može tako! Bilo je to 1999. ili 2000. godine. Brena i Boba su bili svedoci naše priče. Došao je, jer je bio ljut na Miroljuba Aranđelovića Kemiša i Zoricu Brunclik. Kemiš je u to vreme bio direktor PGP-a i Miroslavu je smetalo što je on forsirao Zoricu. Hteo je da dođe u Grand da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da nekako probamo da skinemo Kemiša i sve te ljude oko Zorice Brunclik! Da ih zajedničkim snagama oborimo! Rekao sam mu: Miroslave, imaš širom otvorena vrata kod nas! Ako hoćeš da snimiš album za Grand produkciju dobrodošao si. Taj segment mi je bio u redu. Ali, rekao sam mu i da ne dolazi u obzir da zbog njega ratujemo sa bilo kim. To je bio kraj priče. On nikad nije radio za Grand, a uvek nas je pljuvao, a da sam ja iznosio njegov prljav veš, bila bi to neviđena bruka i sramota – rekao je tada Saša Popović.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL