scandal

March 20, 2020 12:00

By

Vesna Dedić ulazi u Zadrugu?! Otkrivena CIFRA za koju ulazi u rijaliti – Dobila ponudu koja se ne odbija?!

Vesna Dedić već godinama unazad vodila je emisiju “Bakanskom ulicom”, a nakon što je dala otkaz na RTS-u, navodno je odlučila da uđe u Zadrugu.

Naime, njoj su čelnici “Pinka” ponudili vrtoglavi honorar, koji ona nije mogla da odbije.

– Vesna će za nedeljni boravak u Šimanovcima dobijati svoju dojučerašnju mesečnu platu na RTS-u, koja je bila 500 evra. Dakle, za mesec dana, zaradiće četvoromesečnu zaradu iliti 2.000 evra – ispričao je izvor blizak Dedićevoj.

Milici Todorović ni korona ne može ništa! Pevačica u lajvu nasmejala fanove do suza!

“Kija mi je uništila život, imam dokaze, šalje fanove da me sabotiraju…” Luna kroz suze priznala da nije imala šta da jede i da je Miljković izdržavao!

Nakon vesti da je Luka Jović pobegao iz karantina, oglasila se Sofija Milošević! “Ne izlazim iz stana, u izolaciji sam!”

Iako je pričala da joj tamo nije mesto, na kraju je ipak odlučila da uđe u Belu kuću. Glavni razlog da donese takvu odluku je novac, ali on nije jedini.

– Vesna je trenutno nezaposlena. Nakon što je dala otkaz na RTS- u, rešila je da se posveti svojoj školi novinarstva, ali i drugim poslovnim aktivnostima. Međutim, budući da je zbog korona virusa proglašeno vanredno stanje i da je sve svoje obaveze morala da odloži do daljnjeg, odlučila je da prihvati ponudu Željka Mitrovića – ispričao je izvor za i dodao:

– Na taj način ne samo da će tokom ovog perioda zarađivati, već i neće biti sama kod kuće, s obzirom na to da je njena ćerka Lenka u Londonu gde studira – dodao je izvor za “Alo!”.

Nakon izlaska iz rijalitija ona planira da ispromoviše svoju novu knjigu koja treba da izađe u junu. Potom planira da sa Sanjom Marinković organizuje audiciju za nove polaznike u školu novinarstva.

Vesna Dedić je prokomentarisala ove glasine:

https://www.instagram.com/p/B6tASuVn6CJ/

– Ja sam nedavno izašla iz RTS- a i osećam se kao da sam izašla iz “Farme”. Sačekalo me vanredno stanje i osećam se kao da sam ušla u rijaliti “Veliki brat”. Da me sad prebace u “Zadrugu”, ne bih osetila promenu – rekla je uz osmeh za “Alo” Dedićeva i dodala:

– Ja bih najradije, ako me već pitate, da me prebace u onaj engleski rijaliti “Ostrvo ljubavi” – rekla je Vesna i odbila da govori o detaljima ulaska u “Zadrugu 3”.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen