Bivši muž Radmile Živković
Svet

May 18, 2023 13:27

By

Ćerka Radmile Živković objavila potresnu poruku: Svi se mole za život glumice FOTO

Zdravlje Radmile Živković zabrinulo sve, hitna zatajila

Zdravlje Radmile Živković zabrinulo je sve, a povod za zabrinutost dala je njena ćerka Bojana Bambić, koja je na svom Instagram profilu objavila potresnu poruku.

Pročitajte Glumica Radmila Živković ponovo sa bivšim mužem – Ćerka ih je spojila

Zdravlje Radmile Živković

Ata images

– Svim zaposlenima u hitnoj (ne)pomoći želim da njima i njihovim članovima porodice neko pomogne kao što oni pomažu drugima. Nemojte me pitati šta je bilo, nemam snage da objašnjavam – napisala je Bojana na popularnoj društvenoj mreži. Očekivano, javnost se odmah zabrinula za zdravlje Radmile Živković.

Pročitajte Radmila Živković – Polomljena su mi rebra, Bojana je gore prošla od mene

Zdravlje Radmile Živković

Instagram

Slavnu glumicu, koja je u januaru proslavila jubilarni sedamdeseti rođendan, poslednji put u javnosti videli smo za Dan državnosti, kada joj je predsednik Vučić uručio Sretenjski orden.

Dobitnica odlikovanja drugog stepena za naročite zasluge u javnim i kulturnim delatnostima, posebno u oblasti glume, istakla je za Tanjug da je izuzetno ponosna na sebe i na sve što je postigla.

Pročitajte Radmila Živković dobitnica Nušićeve nagrade za životno delo 

Zdravlje Radmile Živković

Ata images

‒ Bez obzira na to što sam javna ličnost, živela sam skromno i sve što sam imala davala sam kroz svoju profesiju i shvatala je najozbiljnije moguće. Presrećna sam, još nisam svesna značaja ovog priznanja ‒ rekla je proslavljena glumica, koju dugo nismo videli na javnim dešavanjima, piše Hello!.

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM