Brak Vesne i Željka Joksimovića
Svet

September 7, 2023 13:31

By

Brak nije potrajao: Ovako su Željko i njegova supruga izgledali na venčanju FOTO

Brak Vesne i Željka Joksimovića imao je perspektivu ali nije potrajao

Jovana i Željko Joksimović uživaju u ljubavi i važe za jedan od najskladnijih parova, međutim, pevačeva prva supruga Vesna se sve češće pominje u javnosti.

Brak Vesne i Željka Joksimovića

Ata images

Naime, Željko i Vesna venčali su se 1995. godine, kada je pevač imao svega 23 godine, a sada je na društvenim mrežama osvanula fotografija sa bajkovite ceremonije. Vesna je nosila venčanicu koja je u to vreme bila veoma moderna, sa zanimljivim detaljima oko vrata, a izgled Željka Joksimovića potpuno je drugačiji od današnjeg.

Brak Vesne i Željka Joksimovića

ATA/IMAGES

Željko i njegova bivša supruga Vesna bili su moji đaci. Išli su u isto odjeljenje, ali tada niko nije mogao ni da pomisli da će se jednog dana venčati. Jednog dana vidio sam Vesnu da dolazi kod Željka i da se drže za ruke. Bilo mi je drago jer sam znao da su oboje dobra djeca. Dobacim: „O, dobar dan, komšinice“, a ona se zacrveni. Poslije čujem da pričaju po kraju kako se zabavljaju. Nešto kasnije ona se gotovo preselila kod Joksimovića. Ubrzo su se i venčali – ispričao je svojevremeno nekadašnji direktor Valjevske gimnazije, Milan Srećković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv

Iako je sve izgledalo bajkovito, brak Vesne i Željka nije potrajao. U to vrijeme spekulisalo se da je do razlaza došlo zbog pevačeve ambicije i želje da izgradi uspešnu karijeru pisao je ranije portal CDM.

Nakon razvoda Željko se preselio u Beograd dok su Vesna i njihova ćerka Mina nastavile život u Valjevu. O prvoj supruzi Joksimović je imao samo reči hvale:

– Vesna je majka mog deteta i ima posebno mjesto u mom životu. Bilo bi ružno da je drugačije. Mi se, u stvari, nikada nismo ni rastajali. Svakodnevno se čujemo i imamo odličan odnos.

AUTOR: SVET

IZVOR: CDM

FOTO: Rajko Ristić